Pufer VPN pregled

Kupljeni VPN

Kupljeno web mjesto kaže da je njihov VPN "najbrži i najsigurniji".

To je hrabar zahtjev.

No, Bufter podupire njihovu tvrdnju?

Zgrabio sam premium pretplatu (7,62 USD po mjesecu u trenutku kupnje) s Buffered.com i preuzeo aplikaciju Windows da bih saznao.


Evo rezultata:

Pregled zaštićenog VPN-a

OPĆI RANK: # 36 od 78 VPN-a
KORIŠTENJE: Vrlo jednostavno, 5/5
Datoteke dnevnika: Neko bilježenje 
Lokacije: 42 zemlje, 46 poslužitelja
PODRŠKA: 24/7 Chat, brzi odgovori
TORRENTING:  Dopušteno je bujica
Netflix: Da 1/5
Šifriranje / PROTOKOL: OpenVPN, 256-bitna Blowfish
TROŠKOVI: 4,12 $ / mj
SLUŽBENA STRANICA: www.buffered.com

Profilirani VPN pro

1. Čvrsta upotrebljivost

Kupčeva Windows aplikacija vrlo je jednostavna za korištenje - samo je upalite, odaberite jedan od 37 različitih poslužitelja širom svijeta i bit ćete automatski povezani.

Programirana aplikacija za Windows

Nakon što ste povezani, možete vidjeti mjerenja brzine i vašu VPN IP adresu. Također možete ocijeniti kvalitetu svoje veze kako biste Buferu poslali povratne informacije o tome kako dobro funkcionira.

Postavke aplikacije vrlo su osnovne; možete se prebacivati ​​naprijed i nazad između TCP i UDP-a, odabrati prilagođeni port za VPN i prebacivati ​​stvari poput pokretanja pri pokretanju i bez obzira na to je li VPN killswitch dopušten ili ne.

Postavke pohranjenih aplikacija

Također možete reći Kupcu da li ste voljni dijeliti statistiku o operativnim pogreškama ili ne.

Ovdje nije dostupno puno prilagođavanja, ali ako niste napredni VPN korisnik, ovo vjerojatno neće biti problem.

Mobilna aplikacija, međutim, nije baš tako jednostavna. Trebat ćete preuzeti OpenVPN aplikaciju, zatim otići na Buffered.com i preuzeti konfiguracijske datoteke za određeni poslužitelj. Ako želite opciju spajanja na više poslužitelja, možete preuzeti više konfiguracijskih datoteka.

To nije puno gnjavaže, ali nije tako lako kao neki drugi mobilni VPN koji smo pregledali.

2. Nadležnost - Gibraltar

Kupljeni se reklamiraju kao "Napravljeno s [ljubavlju] u Gibraltaru", (slično kao iVPN), ali im je sjedište zapravo u Mađarskoj.

Gibraltar je britanski prekomorski teritorij, koji zabrinjava neke ljude. Velika Britanija je dio velikog sporazuma o razmjeni obavještajnih podataka sa Sjedinjenim Državama, a zakoni o privatnosti podataka u obje zemlje nisu baš uvjerljivi..

Kupci se na to obraćaju stranicom o pravnom statusu i nadležnosti Gibraltara, gdje uvjeravaju korisnike da nisu potrebni dijeljenje informacija s vladom Gibraltara.

Ipak, moram napomenuti da je One One Privacy Site izvršio neko istraživanje o suverenitetu Gibraltara, koji je britanski prekomorski teritorij, i istaknuo da je možda pod britanskim nadzorom nego što se isprva čini..

Da bi se cijela situacija malo složila, Bufferovi podaci se zapravo pohranjuju u Nizozemskoj.

Hej, fizički se svi korisnički podaci pohranjuju u Nizozemskoj, a Gibraltar ih legalno čuva.

- Buferirani VPN (@BufferedVPN) 19. veljače 2018

Nejasno je što bi to „zakonski čuvali Gibraltar“. Ali Nizozemska je dio sheme razmjene obavještajnih podataka koja uključuje SAD i Veliku Britaniju. Unatoč tome, zemlja ima snažne zakone o zaštiti privatnosti.

Ako ste potpuno posvećeni izbjegavanju VPN-a sa sjedištem u zemljama koje dijele inteligenciju, možda biste htjeli izbjeći Buferirane. Ako se niste previše zabrinuli zbog toga, njihova baza u Gibraltaru / Nizozemskoj vjerojatno ne izaziva brigu.

Ipak, to je vrijedno napomenuti.

3. Nema curenja DNS-a

Da bi osigurao da Bufer pruža sigurnost koju je obećao, pokrenuo sam prošireni DNS test propuštanja pomoću IVPN-ovog mrežnog alata.

Rezultati testiranja s punjenim DNS-om

Kao što vidite, alat nije pokazao da postoje bilo koji DNS podaci koji curiju iz spremnika. Ovo je važan test koji treba proći jer DNS curenje može dati više informacija o vama nego što biste mogli očekivati.

Također je vrijedno napomenuti da svaki od poslužitelja koji se nalazi na uređaju ima na njemu DNS poslužitelj, tako da ćete uvijek imati brzi pristup DNS-u.

4. Čvrsta 256-bitna enkripcija

Kada su u pitanju značajke VPN-a, Buferirani su prilično gole kosti. VPN koristi 256-bitnu enkripciju Blowfish, što je vojni standard. Također koristi OpenVPN protokol, koji je široko prepoznat kao vrlo siguran.

Dakle, sa sigurnosnog stajališta, Buferiran je čvrst. Ovdje se ne ističe ništa posebno (poput dvostruke enkripcije NordVPN-a), ali tu nema čega da se brinete.

5. 24/7 služba za korisnike

Kupljeni obećavaju 24/7 službu za korisnike, a to je veliki plus u mojoj knjizi. Osim razgovora uživo na njihovoj web stranici, oni imaju i sustav za podnošenje ulaznica koji se uvijek prati. Obećavaju da će vam se obratiti za nekoliko minuta.

Na pitanje o detaljima koje protokole VPN koristi putem e-pošte, dobio sam odgovor za otprilike 10 minuta.

To je brzo.

Kupljeni su također vrlo aktivni na Twitteru, ali s obzirom na to da je razgovor uživo dostupan, vjerojatno nećete morati postavljati pitanja podrške za njih.

6. Pet istodobnih veza

Pretplata na odjeljak kupcima pruža vam mogućnost istodobnog izvođenja pet veza. Ovo je sjajno za sve koji žele zaštititi svoju obitelj ili koristiti više uređaja odjednom.

Na usmjerivač možete instalirati i Buferirano kako biste putem VPN-a pokrenuli sve u svojoj kući. Buferirano radi s DD-WRT i Tomato usmjerivačima.

Dakle, iako je on jeftiniji, možete dobiti svoj novac ako pokrenete brojne veze.

7. Netflix-i prema struji

Kad sam testirao Bufer s Netflixom, poslužitelj US Coast uspio se uspješno povezati. Dakle, ako se nalazite negdje drugo (ili samo putujete), svoje ćete omiljene emisije moći gledati od kuće.

Međutim, poslužitelji u drugim zemljama nisu uspjeli otvoriti Netflix. Ako želite gledati nešto što nije dostupno u američkom Netflix katalogu, morat ćete pronaći drugi način.

A Buferiran je potpuno bujica. Ne ograničavaju nijednu aplikaciju za dijeljenje datoteka P2P na svojoj mreži, tako da možete bujiti sadržaju svog srca.

Možda se želite odlučiti za VPN koji je malo brži, ako planirate mnogo bujice.

8. Ugrađeni Kill-prekidač

Ako ste povezani s VPN-om i veza je prekinuta, vaš će promet odmah početi prelaziti preko vaše nezaštićene veze - ali taj prekidač rješava taj problem. Ako se vaša VPN veza prekine, sav će se internetski promet na vašem računalu zaustaviti.

Boli ako nešto preuzimate ili strujate, ali osigurava da ste zaštićeni bez obzira na to što se događa s vašom vezom. Bufferov preklopni prekidač isključen je prema zadanim postavkama, ali preporučam da ga odmah uključite u postavkama.

Kupljeni VPN Cons

1. Neki zapisnik

Kupljeni uređaj ne olakšava jednostavno otkrivanje pravila evidentiranja, ali ako izvršite neko kopanje, odgovore ćete pronaći na njihovoj web lokaciji.

Evo što piše na jednoj od njihovih FAQ stranica:

Pravila opskrbljene zapisima

Pogled na njihovu politiku privatnosti otkriva malo zbunjeniji odgovor:

Pravila zapisivanja putem VPN-a u spremnikuSlika s: https://buffered.com/privpol

Kupljeni bilježe da možete isključiti prikupljanje podataka putem klijentovih postavki. Koliko znam, međutim, možete se isključiti samo u izvještavanju o pogreškama. (A klauzula "koja može uključivati, ali nije ograničena na njih" malo je zabrinjavajuća.)

To bi moglo zabrinuti neke korisnike da Kupci prikupljaju informacije za ciljano oglašavanje. No, opseg tog oglašavanja je prilično ograničen:

Ako ste postojeći kupac, mi (ili treće strane u naše ime) kontaktirat ćemo vas samo elektroničkim putem (e-mailom ili elektroničkim chatom) s informacijama o robama i uslugama sličnim onima koje su bile predmet prethodne prodaje ili pregovora od prodaje za vas. Možete se odbiti od primanja takvih podataka u bilo kojem trenutku tako što ćete nas obavijestiti.

Dakle, politika Buffera zapisivanje je prilično dobra.

Ali postoji mogućnost da se neke vaše informacije daju trećim osobama, a neke mogu isključiti.

2. Preuzmi brzinu ne dovoljno brzo…

Naravno, brzina je glavni faktor koji puno ljudi zanima kada je u pitanju VPN. Kupljeni kaže da je to najbrži VPN - da vidimo jesu li u pravu.

Iako se Buferira odlikuje vrlo sigurnom AES-256 enkripcijom, našao sam se u potpunosti pod utjecajem njihovih brzina poslužitelja (pogotovo kad uzmete u obzir cijenu cijena).

Sjećate se kakvog su tvrdili? "Najbrži i najsigurniji VPN". Nažalost, nije istina.

Ispitivani brzinski VPN test brzine

Američki poslužitelj (New York)

 • Ping: 168ms
 • Preuzmite: 51,49 Mbps
 • Prijenos: 35,38 Mbps

EU poslužitelj (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Preuzmite: 46,78 Mbps
 • Prijenos: 46.65 Mbps

Azija poslužitelja (Hong Kong)

 • Ping: 224ms
 • Preuzmite: 36,46 Mbps
 • Prijenos: 16.30 Mbps

UK Server (London)

 • Ping: 45ms
 • Preuzmite: 56,63 Mbps
 • Prijenos: 39.19 Mbps

 Kao i uvijek, testirajte brzinu sa zrnom soli jer se oslanjaju na mnogo različitih varijabli, poput: mrežne veze, lokacije, računala i tako dalje. No, budući da smo do sada testirali 70+ VPN usluga, imamo na raspolaganju prosjek koji možemo usporediti.

Nemojte me krivo shvatiti.

Buferirani je daleko od "sporog" VPN-a. U stvari, od 70+ VPN-a koji su pregledani na ovoj web stranici deveti su najbrži.

Ali, evo problema ...

Od 8 VPN-a koji imaju veću brzinu preuzimanja samo je jedan skuplji. U stvari, nekoliko ovih VPN-ova pohvali brzinu koja je 40% brža od Buffera za manje od 4 USD mjesečno.

Međutim, Buffered nudi prilično nekoliko impresivnih značajki i bonusa koji će pomoći nadoknađivanju njihove neadazijske brzine i precijenjenih planova.

Bufer cijene, planovi & činjenicama

Bufer VPN cijene

Kupljeni nudi tri različita plana:

 • 12,99 USD za mjesec dana
 • 79,00 USD za 12 mjeseci (6,59 USD mjesečno)
 • 99,00 USD za dvije godine (4,12 USD mjesečno)

Iako je 4,12 USD mjesečno vrlo razumno, Buferirani se nikada neće staviti na popis najjeftinijih VPN-ova.

To je način skuplje od preporučenih VPN-a, kao što su Surfshark (1,99 USD / mjesečno kada se pregleda) i NordVPN (3,49 USD / mjesec kada se pregleda).

Ako se netko registrira za premium usluge putem vaše preporuke, oboje dobivate 30 slobodnih dana usluge. To se može zbrojiti ako budete mogli privesti puno ljudi da se prijave. Kupljeni nudi i 30-dnevno jamstvo povrata novca za sve njihove planove.

 • Nema zapisnika: Neki zapisnik.
 • Jednostavnost VPN softvera: Vrlo jednostavno i lako za korištenje.
 • Skrivene naknade & klauzule: Povrat će se izvršiti samo ako niste prešli 100 sesija (ili 10 sati sesije) ili 10 GB propusne širine..
 • prodaje skupljeg proizvoda: Nema upsells.
 • Instant pristup nakon plaćanja: Da.
 • DNS propušta: Nema.
 • Nadležnost: Gibraltar.
 • protokoli: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Ubojiti prekidač: Samo OpenVPN.
 • Park servera: 37 poslužitelja širom svijeta.

Preporučujem li Buferirano?

Sve u svemu, Buferiran je čvrst izbor za VPN.

Koristi standardnu ​​sigurnosnu tehnologiju, ima jaku politiku zapisivanja i nudi veliku korisničku podršku.

A nema baš mnogo nedostataka; njihov zbunjujući pravni status neke ljude može odbaciti, upotreba usluge na mobilnim uređajima je malo više tajna od ostalih VPN-ova, a brzina vjerojatno nije dovoljna za ozbiljne mučenja. To stvarno i nije tako loše.

Na kraju, preporučujemo da odaberete drugu VPN s vrha liste najboljih VPN pregleda.

Ako imate konkretan razlog da želite koristiti Buferirani, ipak neću reći da je to loš izbor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me