Najbolji VPN za Torrenting anonimno

Nikada bujica bez VPN-aMi na TheBestVPN.com nikada ne preporučujemo bujicu bez VPN-a ...

Pronalaženje najboljeg VPN-a za bujicu nije lagan zadatak.

Nekoliko je faktora uključeno u odabir VPN-a isključivo za bujicu. Evo najvažnijih:

 • Nadležnost - Po mogućnosti izvan SAD-a, zajedno s 5, 9 i 14 očiju
 • Pravila prijavljivanja - Po mogućnosti VPN koji ne prikuplja bilo koji zapisnik
 • Ubrzati - VPN koji je dovoljno brz za preuzimanje velikih datoteka
 • Politika bujice - VPN koji omogućuje bujicu (Mnogi VPN-ovi ograničavaju i obeshrabruju bujicu).

Koristeći VPN, ljudi koji koriste bujice mogu sakriti svoju aktivnost od znatiželjnih očiju svog davatelja internetskih usluga, a istovremeno postavljaju dodatni sloj sigurnosti protiv cyber kriminalaca koji ih žele iskoristiti..

To je sjajno, zar ne?

Osim toga, mnogi VPN-ovi koje smo testirali ne dopuštaju bujicu. Tvrtke poput Hoxx VPN i Hola mogu kažnjavati korisnike i zabranjivati ​​bujice, ograničavajući njihovu internetsku slobodu.

Zato korisnici koji traže bujicu moraju znati koji će VPN poslužiti u njihove svrhe, a koji ne. Do sada smo pregledali 78 različitih VPN-a i evo najboljih VPN-ova za bujicu koje smo pronašli na temelju stvarnih testova.

7 najboljih VPN-ova za privatno & Anonimna bujica

Evo našeg popisa 7 najboljih VPN-a za torrenting u 2020. godini:

1. NordVPN.com - Većina poslužitelja za anonimne bujice

NordVPN za bujice

NordVPN često nadilazi većinu VPN lista želja. Ispada da su i oni tako jaki u bujici.

Oni su jedan od legitimnih kandidata koji vidite kako se neprestano bori za prvo mjesto na najboljoj VPN ljestvici.

P2P usluge poput bujice dostupne su na širokom parku poslužitelja NordVPN-a od preko 5.200 različitih poslužitelja.

I preko 4.500 njihovih poslužitelja optimizirano je posebno za P2P. To je puno različitih izbora ponuđenih njihovim BitTorrent-ovim korisnicima.

Nord štiti bujicu svojih korisnika istim OpenVPN protokolima i AES-256 enkripcijom kao Surfshark & ExpressVPN. Također uzimaju stvari korak dalje, kombinirajući dva poslužitelja u jednu vezu radi dvostruke zaštite.

Opet dodajte strogu politiku zapisivanja bez dnevnika i VPN prekidač za ubojstvo kako biste učinili ovo jednim od najsigurnijih i naja anonimnijih torrent VPN-ova na tržištu..

Zašto je NordVPN najbolji VPN za P2P

Nord korisnicima daje mogućnost torenta bez ograničenja, ne postavljajući ograničenje na njihovu širinu pojasa.

Isto tako, Nord ima cijenu koju nije moguće pobijediti s mjesečnim troškovima ispod 4 USD za trogodišnji plan.

… Ili pročitajte našu NordVPN recenziju

2. Surfshark.com - optimizirana sigurnost za torrenting / P2P

Surfshark torrenting web stranica

Surfshark drži svoja obećanja o osiguranju brzih i sigurnih bujica. Ovaj jednostavan za korištenje VPN ne dopušta samo bujicu, već i to bez ikakvih ograničenja: bez ograničenja propusnosti, bez ograničenja istodobnog povezivanja itd..

Torrent je dopušteno na svim Surfshark poslužiteljima, uključujući zemlje u kojima je dijeljenje P2P zabranjeno. Za takve zemlje Surfshark poduzima dodatne mjere preusmjeravanjem prometa na posebne poslužitelje prilagođene torrentima u Nizozemskoj ili Kanadi (ovisno o lokaciji korisnika).

Ista se radnja ponekad može izvesti automatskim algoritmom kako bi se optimizirala mreža poslužitelja za sve korisnike. Ovo je pametno.

Uz sve to, davatelj koristi modernu enkripciju za optimizaciju brzine i pružanje najboljeg korisničkog iskustva. Surfshark šifrira sav promet koristeći AES-256-GCM, što je malo drugačije od rasprostranjenog AES-256-CBC.

Razlika između njih dvoje je brzina. AES-256-GCM ima ugrađenu autentifikaciju zbog koje je proces šifriranja znatno brži i na taj način omogućava veću brzinu. Sa sigurnosne strane, siguran je kao AES-256-CBC, ali samo brži.

Surfshark se nalazi na Britanskim Djevičanskim otocima, što je izvan nadležnosti saveza od 5, 9 i 14 očiju. To znači da Surfshark nije dostupan većim nadzornim agencijama koje bi ih mogle naterati da čuvaju podatke o svojim korisnicima.

Naravno, BVI je sigurno utočište za stroge politike zapisivanja i Surfshark nije ništa neobično. Oni ne drže trupce i to je savršeno za bezbrižne muke.

surfshark torrenting screenshot

Što se tiče politike torrenta, Surfshark ima posebnu stranicu za ljude koji traže VPN za bujice. Stranica objašnjava njihovu politiku torrentinga, a čak navodi i najbolje torrent stranice i P2P usluge.

Pored svega toga, oni su najjeftiniji VPN na tržištu, samo 1,99 USD mjesečno (dvogodišnji plan), razgovarajte o povoljnim cenama ...

… Ili pročitajte našu Surfshark recenziju

3. ExpressVPN.com - Najbrža brzina za bujicu & P2P

ExpressVPN za bujice

ExpressVPN pruža sve pogodnosti, od sigurnosti do besplatnih bujica. To znači da torrente možete koristiti na bilo kojem od njihovih tisuća poslužitelja širom svijeta.

Znam što mislite. "Ne može biti tako dobro." I ja sam isto mislio.

Zatim smo to isprobali sami.

Prvo su smješteni na Britanskim Djevičanskim otocima. Ovo ih stavlja izvan nadležnosti glavnih nadzornih saveza koji bi mogli prisiliti VPN kompaniju da abdicira podatke o svojim korisnicima.

To, u kombinaciji sa strogom politikom zapisivanja dnevnika, čine ExpressVPN pouzdanim partnerom koji muči.

Vaše privatno pregledavanje ostaje privatno zahvaljujući njihovim OpenVPN protokolima koji su podržani vladinom enkripcijom AES-256 na razini države. Nitko i nigdje ne prekida tu vezu u skorije vrijeme.

ExpressVPN ne samo da dopušta bujicu, već ih aktivno potiče na svoje korisnike. U stvari, postoji cijela stranica odjeljka za podršku koja hoda korisnicima kroz korištenje programa uTorrent zajedno s ExpressVPN.

kako koristiti utorrent s ExpressVPN-om

Tvrtka sažima potrebu za VPN-om u postu na blogu za 2017. koji ističe ogromnu količinu podataka koje ISP može prikupiti na svojim kupcima. Jedan važan dio ovog članka govori o bujici.

… Ili pročitajte našu ExpressVPN recenziju

4. Mullvad.net - Najbolje za BitTorrent korisnike

Mullvad VPN za bujice

Mullvad je savršen za uistinu anonimno iskustvo.

Sveukupno, oni su na broju šest. No, udobni su u prva tri mjesta za bujicu zbog ekstremnih duljina koje su potrebne kako bi se zaštitila privatnost korisnika.

Mullvad je švedska tvrtka. Oni su jedini VPN s kojim smo se susreli i koji ne zahtijeva apsolutno nikakve podatke o svojim klijentima. Čak ni adresa e-pošte.

Kad se prijavite, dobit ćete brojčani račun i to je to!

Također ne drže nikakve zapisnike, što znači da će vaše iskustvo mučenja biti potpuno privatno. Iako se Švedska nalazi pod nadležnošću proširenog Saveza za nadzor nad 14 oka, oni ne mogu prenijeti podatke ako ih nemaju..

Sva bujica zaštićena je istom dobitnom kombinacijom OpenVPN protokola, zajedno s AES-256 enkripcijom. Da biste ovo shvatili u perspektivi, to je sigurnosni sustav koji koristi FBI. Ako može zaštititi američku nacionalnu tajnu, možete biti sigurni da će zaštititi i vaša preuzimanja.

Povrh svega, oni potiču anonimne oblike plaćanja poput kripto valuta. Sve bitcoin transakcije su privatne i povjerljive, dodajući još jedan sloj sigurnosti Mullvadu.

Mullvad koristi i VPN ubojicu. Killswitch nadgleda propuštanje u vašem VPN tunelu i ako se otkriju curenja koja vas mogu potencijalno razotkriti, killswitch aktivira i pokreće vas iz usluge. To je vaš put mučenja i nešto što uvijek morate tražiti prilikom istraživanja VPN-ova.

Mullvad podržava sav BitTorrent softver, ali oni žestoko guraju upotrebu qBitTorrent svojim korisnicima..

Ne blokiraju BitTorrent klijente poput uTorrent ili BitComet, ali izjavljuju da ne vjeruju da su ove usluge sigurne, navodeći prisutnost štetnog adwarea, loše postavke privatnosti i nedostatak otvorenog izvora.

Mullvad je jedan od onih VPN-a koji ne dopušta samo bujicu, već ga prihvaćaju. Na njihovoj službenoj web stranici nalazi se cijela stranica koja pregledava korisnike kroz postupak.

 • Više informacija o Mullvadu potražite na njihovoj službenoj web stranici.
 • Ako želite čuti naša potpuna mišljenja o Mullvadu, i za i protiv, pogledajte našu službenu recenziju Mullvada.

5. PerfectPrivacy.com - Podesivi prosljeđivači porta P2P

Podesiva preusmjeravanja portova

Savršena privatnost za bujice

Naš treći VPN s ukupno tri mjesta nalazi se na broju četiri na ovom popisu.

Savršena privatnost šifrira i anonimizira vaše podatke. Baš kao i svi drugi na ovom popisu. Ali oni također nude punu podršku BitTorrentu.

tvrdi da je najbolja opcija za preuzimanje P2P-a

Dok tvrtka potiče bujicu, dolaze s nekoliko ograničenja. Samo su određeni posvećeni poslužitelji izdvojeni za P2P jer su ti projektirani tako da omogućuju anonimne veze brzine do 1.000 Mbps..

Drugi čimbenik koji je na našoj listi zasmetao Savršena privatnost bile su njihove brzine veze. Torrenting zahtijeva veliku brzinu preuzimanja, a naši testovi otkrili su da se ovaj VPN malo potrudio u tom području.

Također dolazi s velikom cijenom, a neki korisnici plaćaju preko 15 USD mjesečno.

Ali kad je u pitanju anonimnost i privatnost, Perfect Privacy ispunjava svoje ime.

Vaši podaci su zapečaćeni iza neprobojnog zida OpenVPN protokola za tuneliranje i AES-256 enkripcije. Neki od ostalih protokola tuneliranja koje nudi Perfect Privacy su IPSec i SSH, plus SOCKS5 i PPTP proxy.

Ova mnoštvo opcija znači da će korisnici iz svih sfera života moći pronaći nešto što savršeno funkcionira za njihov uređaj i vezu.

Savršena privatnost nema zapisa

Savršena privatnost ne vodi evidenciju. To je također potkrijepljeno službenim pravilima o privatnosti Perfect Privacy. To je nešto što treba proslaviti, jer mnoge tvrtke VPN lažu o svojim pravilima prijavljivanja.

Da sve nadoknadimo, naši testovi su također pokazali da je Perfect Privacy program procurio i bez virusa. Posljednje što BitTorrent korisnik želi jest da ugrozi propuste DNS i WebRTC ili da zloćudni zlonamjerni softver napadne njihov sustav. To je upravo vrsta ranjivosti kojom se štiti VPN.

Ovo je još jedan VPN koji ima ugrađeni ubojica, pa čak i ako su otkrivena propuštanja, vaša bujica će i dalje biti zaštićena. Problem s propuštanjem je što često ostaju neotkriveni. Tako bi se nesvjesni korisnik nastavio, misleći da su sigurni, cijelo vrijeme dok njihov ISP gleda svaki potez. Killswitch djeluje protiv ove ranjivosti.

Jedna od najvrjednijih karakteristika Perfect Privacy je neograničena istovremena veza. To je ogroman bonus, jer to znači da ovu uslugu možete povezati sa svim računarom u kući.

 • Više informacija o Perfect Privacy potražite na njihovoj službenoj web stranici.
 • Ako želite vidjeti više naših razmišljanja o ovom VPN-u, pogledajte našu savršenu privatnost VPN recenzije.

6. PrivateInternetAccess.com - Odlično za brzinu i sigurnost

PIA VPN za bujice

Privatni pristup internetu (PIA) nudi preko 3.300 poslužitelja u 32 zemlje koje možete izabrati.

Prvo, to je ispod 3 USD mjesečno. To se ne može pobijediti. Trošak je samo jedan od razloga što smo PIA rangirali kao naš deveti ukupni VPN.

Ali najbolje od svega je što PIA ne nameće ograničenja bujice, pružajući P2P podršku tijekom cijelog njihovog masivnog poslužiteljskog parka.

Mreža poslužitelja PIA

Tvrtka nikada izričito ne kaže riječi "bujica" ili "BitTorrent" na njihovim stranicama, ali podrška P2P govori sama za sebe. Zato PIA ima veliku reputaciju u zajednici bujica.

PIA nas također ne iznevjeri sa slabim mogućnostima enkripcije i protokola. Pružaju najbolje u klasi OpenVPN tunelorske protokole, zajedno s AES-128 i AES-256 standardima šifriranja.

Iako ne bilježe nikakve podatke o upotrebi, oni prate vašu adresu e-pošte i podatke o plaćanju. To nije preveliki posao jer možete stvoriti novu adresu e-pošte koja nije povezana s vašim osobnim podacima, a omogućava vam plaćanje nenadoknadivom kripto-valutom.

 • Više informacija o PIA potražite na njihovoj službenoj web stranici.
 • Da biste saznali više o prednostima i nedostacima upotrebe PIA-e, pogledajte našu službenu privatnu VPN recenziju privatnog pristupa internetu.

7. TorGuard.net

TorGuard za bujicu

TorGuard, unatoč imenu, nema nikakve veze s popularnim TOR proxy preglednikom.

"Tor" u svom nazivu zapravo označava bujicu. Uvrstili smo ga na 15. mjesto na našoj listi ukupnih VPN-ova, a njegove politike mučenja veliki su dio razloga zašto se tako visoko svrstao..

Ovdje imate još jedan VPN s popisa na A-u s nekoliko odličnih okorjelih u vezi s torrentingom. Ova tvrtka zapravo nudi paket koji uključuje proxy koji omogućava korisnicima da se bujice na većim brzinama od njihove VPN usluge. Doslovno imaju bujicu na mozgu.

TorGuard izlazi na način da na službenoj web stranici izjavi da su njihovi poslužitelji optimizirani za bujice i ne nameću ograničenja svojim korisnicima.

Anonimirajte BitTorrent s TorGuardom

Ali je li vaša aktivnost mučenja zaštićena?

Apsolutno.

Zaokružuju naš popis bujica VPN-a koji koriste OpenVPN i AES-256 enkripciju. Činjenica da se svi proizvodi na ovom popisu koriste za uparivanje pokazuju koliko su uistinu učinkoviti i korisni.

TorGuard nudi potpuno anonimni sustav koji ne sadrži nikakvu evidenciju - činjenica da se brzo ističu na nekoliko područja njihove web stranice.

Pa zašto je to pri dnu popisa?

Njegova je nadležnost u Sjedinjenim Državama, što ga čini članom Saveza za nadzor pet očiju. Dakle, ako je ujak Sam pokucao na TorGuardova vrata, ne bi imali drugog izbora nego da se povinuju. Sve informacije koje federalna vlada prikupi o vama podijelili bi s drugim zemljama članicama, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanadu, Novi Zeland i Australiju.

To je naša velika briga. Osobito ako planirate koristiti torrenting aktivnosti za preuzimanje sadržaja koji ima škrte izvore.

 • Da biste saznali više o TorGuardu, pogledajte njihovu službenu web stranicu.
 • Da biste saznali više o našim mišljenjima o ovom sustavu, pogledajte našu službenu TorGuard VPN recenziju.

Usporedba pravila VPN torrentinga

Pronalaženje pravog VPN-a za vaše potrebe za mučenjem može biti teško, ali trebate upamtiti nekoliko ključnih stvari pri odlučivanju o opciji. Prilikom bujanja, želite VPN koji vam omogućuje bujicu sa što je moguće manje ograničenja.

Uz to, neophodno je koristiti davatelja VPN-a koji ne zabilježi nikakve vaše osobne podatke. To je važno u slučaju ako vlada ili tijela za provođenje zakona zatraže podatke korisnika.

Dolje možete usporediti politike bujice i prijavljivanja svih pružatelja VPN-a koje smo pregledali u našoj usporednoj tablici.

VPN usluga Politika bujice Pravila prijavljivanja
AirVPN dopušteno Stroga bez zapisivanja
Anonimni VPN dopušteno Stroga bez zapisivanja
Astrill dopušteno Neke zapise
AzireVPN dopušteno Nema važnih sječa drva
BitDefender VPN dopušteno Sivo područje
BTGuard VPN dopušteno Sivo područje
Kupljeni VPN dopušteno Neke zapise
ExpressVPN dopušteno Stroga bez zapisivanja
FastestVPN dopušteno Stroga bez zapisivanja
FrootVPN dopušteno Stroga bez zapisivanja
Sakrij SVE IP dopušteno Nema važnih sječa drva
Sakrij moj IP dopušteno Neke zapise
Štit za žarište dopušteno Neke zapise
LiquidVPN dopušteno Neke zapise
Mullvad dopušteno Nema važnih sječa drva
NordVPN dopušteno Stroga bez zapisivanja
OneVPN dopušteno Nema važnih sječa drva
Savršena privatnost dopušteno Stroga bez zapisivanja
PIA dopušteno Stroga bez zapisivanja
PrivateVPN dopušteno Stroga bez zapisivanja
ProXPN dopušteno Stroga bez zapisivanja
SecureVPN dopušteno Nema važnih sječa drva
SlickVPN dopušteno Nema važnih sječa drva
StrongVPN dopušteno Stroga bez zapisivanja
SurfEasy dopušteno Neke zapise
Surfshark dopušteno Stroga bez zapisivanja
TorGuard dopušteno Stroga bez zapisivanja
Trust.zone dopušteno Stroga bez zapisivanja
TunnelBear dopušteno Stroga bez zapisivanja
VPN.ht dopušteno Nema važnih sječa drva
VPNTunnel dopušteno Sivo područje
ZoogVPN dopušteno Neke zapise
Ace VPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Neke zapise
AVG Secure VPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Neke zapise
Avast SecureLine Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
BlackVPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Nema važnih datoteka dnevnika
CactusVP Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Nema važnih datoteka dnevnika
Celo VPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Nema važnih datoteka dnevnika
GooseVPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Nema važnih datoteka dnevnika
Sakrij me Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
Ivacy Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
iVPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
ProtonVPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
PureVPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Neke zapise
RA4W VPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Nema važnih datoteka dnevnika
SaferVPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
Speedify Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
TigerVPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Neke zapise
Turbo VPN Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Neke zapise
VPN.ac Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Nema važnih datoteka dnevnika
VPNArea Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
VPNSecure.me Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
Windscribe Dopušteno na ograničenim poslužiteljima Stroga bez zapisivanja
anonymizer Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Potpuna seča
Betternet Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Neke zapise
BolehVPN Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Potpuna seča
CyberGhost Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Stroga bez zapisivanja
F-Secure Freedome Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Neke zapise
HideMyAss VPN Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Neke zapise
ibVPN Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Nema važnih datoteka dnevnika
IPVanish Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Stroga bez zapisivanja
Privatni tunel Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Sivo područje
VPN Neograničeno Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Neke zapise
VyprVPN Zaštićen je zaštićen autorskim pravima materijal Neke zapise
DotVPN Nije dozvoljeno Sivo područje
Encrypt.me Nije dozvoljeno Neke zapise
Hola VPN Nije dozvoljeno Potpuna seča
Hoxx VPN Nije dozvoljeno Neke zapise
Kaspersky Sigurna veza Nije dozvoljeno Neke zapise
Norton Wi-Fi privatnost VPN Nije dozvoljeno Neke zapise
PersonalVPN Nije dozvoljeno Stroga bez zapisivanja
Zenmate Nije dozvoljeno Stroga bez zapisivanja
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me