Ivacy VPN Pregled

V tem pregledu bom pregledoval vse, vključno z njihovimi (Ivacy) cenami, funkcijami, hitrostjo, slabostmi in prednosti.

Kaj je Ivacy? Kaj ponujajo?

S sedežem v čudni in čudoviti otoški državi Singapur, Ivacy VPN ščiti spletne izkušnje svojih strank že od začetka leta 2007.

Kljub impresivnemu času desetletja na trgu VPN je Ivacy še vedno relativno neznana znamka. Ivacy, ki deluje pod okriljem družbe PMG Private Limited, je razumljivo tajno podjetje.

Ivacy VPN PregledIvacyjeva domača stran

In to me preseneča ...

Pravzaprav je bila leta 2010 tehnološka ekipa Ivacy odgovorna za razkritje revolucionarnega koncepta deljenega tuneliranja, tehnologije, ki uporabnikom omogoča, da se odločijo, kateri promet se pošilja prek ponudnika internetnih storitev in kateri promet je zaščiten s pomočjo njihovega VPN-ja..

Zato sem se glede na vse to odločil za pregled Ivacyja, da vidim, ali lahko ta relativno neznani VPN igra v "Big League" ali ne..

Ivacy VPN Pregled

SPLOŠNI RANK: # 66 od 78 VPN-jev
USABILITY: Enostaven za namestitev in uporabo
Datoteke o dnevniku: Brez pravilnika o beleženju
LOKACIJE: 50+ držav, 1000+ strežnikov
PODPORA: Znana ekipa, hitri odzivi
NADZOR: Omejeno hudourništvo
NETFLIX: Ne deluje
VSTOPNJA / PROTOKOL: 256-bitni, OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP in IKEv2
STROŠKI: 9,95 USD / mesečno
URADNA SPLETNA STRAN: www.ivacy.com

Ivacy ponuja storitve VPN, ki so združljive s skoraj vsemi napravami na trgu, vključno z Windows, Mac, iOS, Android, Linux, usmerjevalniki, pametni televizorji in celo vaš Xbox.

Združljivost Ivacy VPN

Medtem ko Ivacy ponuja redko mrežo samo 450+ strežnikov na 100 lokacij+, zadevni strežniki so zelo optimizirani za ceno, ki jo plačujete (kot boste videli čez minuto).

V ZDA in Kanadi se mučijo vetriči s strežniki, optimiziranimi za P2P, in svojim strankam omogočajo, da se povežejo na svojo storitev VPN z uporabo vseh glavnih protokolov, vključno z OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP, IKEv2.

Če k temu dodate, Ivacy ponuja 5 hkratnih povezav in internetno stikalo za ubijanje.

In na srečo ponujajo vse te lastnosti (in še veliko več, o čemer se bomo pogovorili v trenutku) za približno enako ceno kot skodelica kave.

Koliko stane Ivacy VPN?

Eno največjih prodajnih mest Ivacy je njihov izjemno cenovno ugoden paket za ceno v 24 mesecih.

cene zasebnosti

Tukaj je opisano, kako se vse razgrajuje.

Mesečno: 9,95 USD

 • 8,95 USD na mesec
 • 119,4 USD na leto
 • 0% prihranki

1 leto: 40,00 USD

 • 3,33 USD na mesec
 • 40 dolarjev na leto
 • 66% prihranka

2 leti: 54 USD

 • 2,25 USD na mesec
 • 27 dolarjev na leto
 • 77% prihranka

Razen njihovega mesečnega cenovnega paketa, Ivacy ponuja eno najbolj konkurenčnih VPN storitev, kar sem jih kdaj videl. Zadovoljen sem bil tudi, ko sem videl, koliko različnih plačilnih načinov Ivacy omogoča potencialnim strankam.

Ne glede na to, ali želite uporabljati svoj MasterCard, PayPal račun, Bitcoin ali Paymentwall, vas bodo pokrivali.

Možnosti plačila za Ivacy VPN

Tako kot več njihovih konkurentov tudi Ivacy tehnično ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, vendar, kot boste videli v tem pregledu, ni ravno videti. Zaenkrat pa se odpravim.

S takšnimi cenovno ugodnimi načrti cen se mnogi verjetno sprašujete, kako se Ivacyjeve storitve ujemajo s svojimi konkurenti po strmi ceni..

Na moje lastno presenečenje je odgovor ... Precej dobro.

Ivacy VPN Pregled

SPLOŠNI RANK: 66
USABILITY: Enostaven za namestitev in uporabo
Datoteke o dnevniku: Brez pravilnika o beleženju
LOKACIJE: 50+ držav, 1000+ strežnikov
PODPORA: Dobro podporo strankam
NADZOR: Omejeno
NETFLIX: Ne deluje
VSTOPNJA / PROTOKOL: 256-bitno šifriranje; OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP, IKEv2
STROŠKI: 2,25 USD / mesec za 2 leti
URADNA SPLETNA STRAN: www.Ivacy.com

Ivacy Pros

1. Dobra hitrost (za ceno) 

Da bi zagotovil natančnost tega pregleda, sem na speedtest.net opravil nekaj preprostih testov hitrosti, da sem ugotovil, kako hiter je Ivacy v resnici. Tu so rezultati.

Prenos in prenos hitrosti Ivacy

Ameriški strežnik (New York)

 • Ping: 115ms
 • Prenos: 45,86mbps
 • Naložite: 43,92mbps

Strežnik EU (Amsterdam)

 • Ping: 42ms
 • Prenos: 53,04 Mbps
 • Naložite: 25,39mbps

Strežnik Asia (Hong Kong)

 • Ping: 261ms
 • Prenos: Test ni uspel
 • Prenos: preizkus ni uspel

UK Server (London)

 • Ping: 50ms
 • Prenos: 53,24mbps
 • Naložite: 33,36mbps

* Kot vedno upoštevajte te hitrostne preskuse z zrnom soli, saj se zanašajo na toliko različnih spremenljivk in se lahko spreminjajo od osebe do osebe. Vendar smo za to spletno mesto preizkusili več kot 70+ VPN-jev, tako da imamo izhodišče, s katerim lahko primerjamo vsak VPN. 

Vse skupaj je Ivacyjeve hitrosti trdno na sredini ceste.

Čeprav sem bil razočaran, ko so ugotovili, da so njihovi strežniki Azije popolnoma neuporabljivi, hitrosti Ivacyja s 53,0 Mb / s so hitrosti Ivacyja enake konkurentom, kot sta TorGuard (pregled) in Buferiran (pregled).

Če ste začinjeni uporabnik VPN, hitrosti Ivacyja niso ničesar, kar vas vznemirja, in če potrebujete hitrejši VPN, si oglejte naše preglede Surfshark (pregled) in ExpressVPN (pregled).

Vendar pa le z 2,04 dolarja na mesec njihove hitrosti precej presegajo pričakovanja, ki jih določa njihova nominalna cena.

2. Pravi pravilnik brez beleženja (to se dejansko podpira) 

Eden mojih največjih ljubimcev hišnih ljubljenčkov pri pregledu katerega koli ponudnika VPN je lažno oglaševan pravilnik »Zero Logging«, in na žalost se zdi, da se ta trend iz dneva v dan vse bolj širi..

Pravzaprav je to vprašanje postalo tako izrazito v panogi VPN, da ne zaupam več trditvam ponudnika VPN, da "ne vodi dnevnikov", dokler nisem prebral vsake besede iz njihove politike zasebnosti.

Medtem ko sem pregledoval Ivacyin VPN, sem res podrobno brskal po drobnem tisku in odkrito povedano ... Bil sem šokiran. Ivacy dejansko podpira svojo oglaševano politiko ničelnega beleženja, in to bolje kot pri kateri koli drugi VPN, ki sem jo pregledal.

Tukaj je njihova politika beleženja.

To pomeni, da je edini podatek, ki ga Ivacy hrani o svojih kupcih, e-poštni naslov, povezan z vsakim računom.

To je to. Brez dnevnikov prometa, brez pasovne širine in brez trajanja. Ravno čista, neurejena zasebnost.

3. Dobra storitev za stranke 

Jaz bom prva oseba, ki bo to priznala ...

Nisem imel veliko upanja v Ivacyjevo storitev za stranke. Oprostite za cinizem, toda po pregledu več kot 70 VPN-jev sem se naučil izjemno nizkih pričakovanj pri pregledu storitve za stranke, ki jo ponuja ponudnik proračuna.

Navsezadnje imajo podjetja omejeno število virov. Če ponujajo kakovostne storitve po cenovno ugodni ceni (kot to počne Ivacy), je običajno varno domnevati, da so morali za to storiti drugo področje svojega poslovanja..

Skupina za podporo strankam je običajno prva žrtev ...

Z Ivacyjem pa sem bil prijetno presenečen, ko sem ugotovil, da so se njihovi agenti za pomoč strankam hitro odzvali in bili zelo koristni. Čeprav bi rad videl podrobnejše in temeljitejše odgovore njihovih agentov, se težko pritožujem glede na hitre odzivne čase in učinkovito podporo, ki sem jo prejel.

Tu je nekaj posnetkov zaslona iz enega od mojih pogovorov s podporo Ivacyja (na vsa vprašanja smo odgovorili v nekaj minutah po pošiljanju).

Kakovost klepeta v živo Ivacy # 1 Kakovost klepeta v Ivacy # 2

Predložil sem več drugih poizvedb, namenjenih merjenju znanja in učinkovitosti ekipe (vsa so bila poslana v podobnih obdobjih) in na vsa ta vprašanja smo odgovorili na podoben pravočasen (in kratek) način. Da bi zagotovili, da je bila moja izkušnja natančna predstavitev njihove skupine za podporo strankam, sem pregledala tudi njihove račune v družbenih medijih, da sem videla, kako dobro obravnavajo druge pritožbe in vprašanja strank..

Spet sem bil navdušen, ko sem ugotovil, da je bila njihova ekipa izredno učinkovita in dobro poznana, in skoraj za vsako vprašanje, ki se je pojavilo, je bila kriva stranka in ne Ivacy.

Profil Ivacy Twitter

Čeprav NordVPN še vedno ponuja najboljšo storitev za stranke, kar sem jih kdaj doživel, je Ivacy tesen tekmovalec na dirki in bil sem presenečen in navdušen nad kakovostjo njihove podpore.

4. Na voljo protokoli: OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP in IKev2

Ivacy VPN Razpoložljivi protokoli

"Kaj bi lahko šlo narobe?" Si mislite.

"Vzeli boste le sekundo", trdite.

Torej, ko čakate na vanilijevo latte, izbrskate iz mobilnega telefona. Težava je v tem, da je omrežje, s katerim se boste povezali, morda "zlobni dvojček".

Tukaj je opisano, kako deluje.

Nekdo pretvori svoj računalnik v omrežno dostopno točko in daje dovolj resnično zveneče ime (pogosto na primer posnema priljubljene, dobro znane, kot je T-Mobile). Ko se povežete, se dejansko povežete prek računalnika. Zdaj bodo pridobili dostop do vseh informacij, s katerimi ste se prijavili, in do vaše dejavnosti brskanja.

To pomeni, da ko izvlečete kreditno kartico ali izvedete nekaj hitrih transakcij, se vsi ti podatki zabeležijo, ker povezava ni šifrirana. Na žalost je ta primer prisluškovanja WiFi eden najpogostejših (in najstarejših) trikov v knjigi napadov "človek v sredini".

Zdaj to primerjajte z običajno spletno sejo v zakonitem omrežju. Odprite spletno mesto banke in vse dejavnosti v celotni seji bodo šifrirane s SSL potrdilom. Na vsaki dostopni točki ustvarijo posebne tipke, tako da nihče več ne more spremljati ali dostopati do dogajanja, ko pridete na spletno mesto.

Enaka osnovna tehnologija SSL se uporablja za napajanje OpenVPN, ki je protokol za dostop do vseh glavnih (in zakonitih) ponudnikov VPN. Ivacy ni nič drugačna in neplača se odpreti OpenVPN, kadar koli je to mogoče.

Če iz nekega razloga (npr. Omejitve naprave) ne morete uporabljati OpenVPN, ima Ivacy na voljo tudi druge skupne možnosti protokola, vključno s PPTP, SSTP, L2TP in IKEv2.

Nekateri od teh drugih protokolov, na primer IPv6, imajo znane ranljivosti varnosti. V tem primeru pa Ivacy to težavo poskuša rešiti tako, da vseeno pošlje podatke in promet prek VPN-ja.

5. 256-bitna enkripcija

Javna omrežja WiFi so nekaj najpogostejših krajev, do katerih lahko ljudje dobijo dostop do vaših spletnih dejavnosti.

Celo hotelski in letališki WiFi, za katere menite, da so trdni, so pogosto dovzetni za napade. (V nekaterih primerih so te institucije najslabši kršitelji - spremljajo vsako posamezno dejanje v njihovih omrežjih in pogosto prodajo vaše podatke tretjim osebam.)

Številne javne mreže so sicer dovzetne za slabo vedenje. Hekerji lahko v teh omrežjih poganjajo avtomatizirane sisteme za spremljanje in poskušajo 'vsiljivo' pot v vaše račune.

Brutali napadi bodo usmerjeni na prijavno stran določenega spletnega mesta in poskušali zlomiti kombinacije uporabniškega imena in gesla z neskončnimi različicami, dokler na koncu ne pristanejo na pravi. Naenkrat preizkušajo eno črko ali številko in nadaljujejo s kolesarjenjem ter dodajo več števk, dokler na koncu ne ugotovijo, kako dostopati.

Ti napadi so krivci v nekaterih najpogostejših, ki jih vsak dan slišite o novicah. Na primer, napadi brutalne sile so eden vodilnih načinov, kako ljudje dobijo dostop do spletnih mest WordPress (ki je največja platforma na internetu). To je tudi metoda, ki se običajno uporablja za vdor v račune znanih osebnih iCloud in uhajanje ... no, zasebno, fotografije in videoposnetki.

Brutarski napadi delujejo dobro, če je šifriranje šibko.

Z drugimi besedami, kadar obstaja le toliko možnih kombinacij črk in številk, je samo vprašanje časa, ki ga potrebujete za prekinitev. Na splošno velja, da je šifriranje šibkejše, hitreje se lahko pokvari.

Vse šifriranje se lahko sčasoma zlomi. Če pa so dovolj močni, lahko trajajo desetletja (ali stoletja), da to storijo. Zato 256-bitno šifriranje velja za najmočnejšega na voljo na trgu danes. Tako močan je, da ga uporabljajo vladne agencije in smetana podjetij za varovanje pridelkov.

Ivacy se ponaša z uporabo 256-bitnega šifriranja, kar pomeni, da bi morala biti vaša povezava prek njih skoraj nemogoče kramp.

Ivacy Cons

1. Singapur se je potrdil kot partner s petimi očmi 

Če vas zgornji naslov zmedeno opraska po glavi in ​​tiho zadrhti "Za kaj gre?", Je v redu.

Izraz "Pet oči" ni nekaj, kar se v širši javnosti običajno razume ali razpravlja ... In z dobrim razlogom. Ko je Edward Snowden izvršil svojo zdaj zloglasno kršitev varnosti, je objavil več kot 1,5 milijona tajnih dokumentov NSA.

Med informacijami, ki so vključene v to puščanje, je bil dokument, ki razkriva podrobnosti varnostne operacije, znane kot "Pet oči", partnerstva za izmenjavo informacij in virov med ZDA, Združenim kraljestvom, Kanado, Avstralijo in Novo Zelandijo, ki vsaki vladi omogoča iskanje in vohuni za „vsakogar, kjer koli in kadar koli.“

Z drugimi besedami, partnerstvo Five Eyes je najhujša nočna mora zagovornika zasebnosti.

Z dotikom kablov iz optičnih vlaken na več kot 20 lokacijah po vsem svetu lahko zadevne vlade dostopajo do osebnih podatkov in v realnem času do skoraj vsake osebe, ki jo izberejo.

Na žalost za Ivacyja so drugi razpuščeni dokumenti pokazali, da sta Južna Koreja in Singapur (lokacija njihovega sedeža) partnerja v "sporazumu s petimi očmi" in tem drugim vladam redno zagotavljajo dostop do občutljivih informacij in virov.

Čeprav to ne bi smelo neposredno vplivati ​​na varnost Ivacyja, saj vodijo 0 dnevnikov, morate še vedno vedeti o politični pokrajini, ki obdaja sedež podjetja.

2. Brez združljivosti TOR ali proxy 

Čeprav je za večino uporabnikov VPN to malo moteče, sem bil razočaran, ko Ivacy ni združljiv z omrežjem TOR ali drugimi pooblaščenci tretjih oseb.

Čeprav to ne bo vplivalo na izkušnjo VPN za večino uporabnikov, vam lahko dodane plasti varnosti, ki jih zagotavlja TOR in drugi pooblaščenci, dobesedno rešijo vaše življenje v nekaterih bolj drakonskih državah.

Na primer, združljivost TOR je vključena v NordVPN (tukaj je pregled).

3. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja ima velik ulov 

Ena od edinih težav, ki sem jih imel s cenovnim paketom Ivacy, je ta, da niso seznanjeni s predpisi glede 30-dnevne garancije za vračilo denarja.

Pri ponudniku VPN je precej običajna praksa, da določi omejitve, koliko gigabajtov storitve lahko uporabite, preden izgubite garancijo za vračilo denarja. Vendar se v večini primerov to zelo dobro oglaša in stranka razume omejitve garancije.

Z Ivacyjem ... To ni čisto tako.

Potem, ko smo se lotili kopanja njihovih različnih pravilnikov in zakonskih omejitev odgovornosti, je opisano, kako garancija za vračilo denarja dejansko deluje.

 • Zahtevate vračilo v 30 dneh (ali 7 dni za enomesečni načrt) od datuma naročnine
 • Zaradi kršitve katere koli klavzule, omenjene v pogojih storitve, Ivacy že ni blokiral vašega računa
 • Niste porabili več kot 500 MB pasovne širine, ki vključuje tako nalaganje kot nalaganje uporaba Ivacyja; ali pa jih imaš ne presega 30 sej tj. kolikokrat ste se povezali s storitvami Ivacy, kar se zgodi prej
 • Pred tem niste zahtevali vračila v skladu s tem pravilnikom
 • Ti niso uporabili BitCoin, BitPay, Coin Payments ali Paymentwall kot svoj način plačila

Osebno mislim, da je to precej pošten dogovor.

Vendar menim, da bi bilo treba klavzule v njihovi politiki vračil navesti veliko bolj očitno. Resnično mislim ... Kako pogosto si stranke pred nakupom vzamejo čas za pregled ToS-a? Vi, jaz in ljudje pri Ivacyju vsi veste, da je odgovor na to vprašanje odmeven: "Nikoli!"

Čeprav Ivacyja ne bom krivil, da je namerno lagal njihovo uporabniško bazo, bom rekel, da morajo biti pogoji, povezani z garancijo za vračilo denarja, zapisani na njihovi prodajni strani, ne pa zakopani v njihovih pravnih izjavah o odpovedi odgovornosti..

4. Nič od štirih delujočih strežnikov Netflix

Enostavno povedano:

Ivacy ne sodeluje z Netflixom. In tega namera ne bodo mogli spremeniti kadar koli prej.

Za potrditev smo preizkusili naslednje strežnike. Vsak nas spusti:

 • Združene države
 • Kanada
 • Združeno kraljestvo
 • Nizozemska

Ivacy je na njihovem spletnem mestu celo potrdil, da se bodo "v trenutnih razmerah uporabniki interneta morali spoprijeti s prepovedjo Netflixove prepovedi glede VPN."

Napaka v pretakanju Netflix VPNNapaka v pretakanju Netflix VPN

Zato se zdi, da se to ne bo kmalu spremenilo.

Na srečo smo potrdili, da se peščica VPN-jev še vedno hrabro trudi. Oglejte si naš zgornji seznam Netflix VPN-jev med najboljšimi.

Ali priporočam Ivacy?

Na koncu dneva je Ivacy kvaliteten VPN z sprejemljivimi hitrostmi, nepremagljivimi cenami in kakovostno storitvijo za stranke.

Ponujajo preprosto platformo z obilico nastavitev in funkcij, s katerimi se lahko igrate, in čeprav so daleč od popolne, "prednosti" v tem primeru močno odtehtajo "slabosti".

Kaj je dobro o Ivacyju?

 • Poceni (2,25 USD / mesec)
 • Varno in varno
 • Pravi pravilnik brez beleženja
 • Enostaven za namestitev in uporabo
 • Dobra storitev za stranke

Kaj je s Ivacyjem slabo??

 • Ni združljivosti z TOR
 • Sketirana "garancija za vračilo denarja"
 • Pristojnost "Pet oči"
 • Brez združljivosti z Netflixom

jaz ne priporočam Ivacy. Storitev je v redu, vendar obstajajo boljši za podobno ceno: NordVPN (3,49 $ / mesec) ali Surfshark (1,99 USD / mesec). Obe deželi sta v naši top 3, tukaj si oglejte najboljše VPN-je.

Dodajte svoj lastni pregled Ivacy VPN:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me