Skrij moj IP VPN pregled

Skrij moj IP je storitev VPN, ki jo uporablja od leta 2006. Registrirana je v My Privacy Tools, Inc., ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Uporabniki uporabljajo pametni DNS namesto OpenVPN.


V tem pregledu skrivanja mojega IP-ja si bomo ogledali njihove možnosti proxyja in videli, ali uporabljajo najnovejši protokol in možnosti šifriranja, kot je OpenVPN, in videli, ali bo njihova omrežna povezava varovala vašo zasebnost do interneta pred radovednimi očmi.

Vstopimo v to.

Skrivanje mojega IP VPN pregleda

Skrij moj IP VPN pregled

SPLOŠNI RANK: # 51 od 78 VPN-jev
USABILITY: Ni uporabniku prijazen
Datoteke o dnevniku: Nekaj ​​pravilnika o beleženju
LOKACIJE: 66 držav, 117 strežnikov
PODPORA: Omejene ur podpore
NADZOR: Dovoljeno
NETFLIX: Običajno blokira Netflix USA
VSTOPNJA / PROTOKOL: Pametni strežnik DNS
STROŠKI: 2,91 $ / mesečno
URADNA SPLETNA STRAN: www.Hide-My-IP.com

Skrij moje IP strani

Na področju kibernetske varnosti 12 let ne poslujete, ne da bi naredili nekaj prav. In Hide My IP naredi precej prav.

Za začetek je hitro.

Kot ... res hitro! Videli smo samo še en VPN, ki je hitrejši od njega.

Deluje z hudournikom, ki ga hitro dopolnjuje hitrost te aplikacije.

Poleg tega nismo našli nobenega puščanja. To je hitra in zračna storitev.

Torej, proslavimo nekaj dobrih stvari, ki jih počne Hide My IP.

1. Brez puščanja sploh

Puščanje v VPN je kot puščanje v čolnu.

Seveda bo nekaj časa lebdelo. Ampak neznano vam je, da podatki povsod iščejo. Kmalu vas čoln ne bo mogel držati na plaži.

Do puščanja DNS pride, ko napaka prepreči, da bi vaš internetni signal našel tunel VPN. Tunel je tisto, kar vaše dejavnosti po vsem svetu prevaža na izbrano platformo. Brez tunela dostopate do spletnih mest s svojim resničnim IP-jem, ki je izpostavljen pred očmi državnega varnostnega urada in kdor koli drug ga morda išče.

Običajni promet VPN proti puščanju

Puščanje WebRTC je klasičen primer, ko je dobro šlo slabo. WebRTC je koristna storitev, ki brskalnikom pomaga pri ustvarjanju učinkovitih komunikacijskih aplikacij v realnem času. Če to ni sila dobrega, ne vem, kaj je.

Medtem ko se WebRTC dobro bori, pušča za seboj nesrečni stranski učinek. Njeni API-ji, ki letijo po spletu, lahko ločijo signal VPN-jev. To odvzame vašo anonimnost in sveti v vašo internetno dejavnost in osebne podatke.

Zato vsak VPN, ki ga pregledamo, opravi obsežen test tesnosti. Prestavimo ga skozi zvonjenje in ga preizkusimo šestkrat, da se prepričamo, da nobeno puščanje DNS ali WebRTC ne ovira njegovega dela.

Skrij moj IP je bil v skladu z našimi testi.

nobenega puščanja webrtc

Ni puščanja DNS / IP:

ni bilo najdenega uhajanja DNS

Najdenih ni uhajanj IPv4 ali IPv6:

na skrivanju moje ip VPN ni bilo najdenih puščanj ip

Kot vidite, je minilo z letečimi barvami.

Vendar še nismo končali.

Svoja VPN-ja postavljamo tudi s testom virusov in zlonamerne programske opreme, da zagotovimo, da njegova namestitvena programska oprema ne skriva ničesar grdega.

Preverili smo za 68 različnih virusov in izšel je popolnoma čist.

virusov ni bilo mogoče najti

2. Eno najhitrejših VPN-jev, ki smo jih kdaj videli

Do zdaj smo preizkusili 78 različnih VPN-jev.

To je bila druga najhitrejša, kar smo jih kdaj videli.

K sreči smo začeli z nekaj zelo zvezdnatimi referenčnimi hitrostmi. Hitrost prenosa je bila 97 Mbps in prenos 53 Mbps.

Preizkusili smo dva strežnika Hide My IP, enega v EU in drugega v ZDA.

Oglejte si naše obetavne rezultate.

EU test hitrosti

EU test hitrosti

  • Ping: 44 ms
  • Prenos: 81,46 Mbps (15,8% počasnejši kot 97 Mbps Benchmark)
  • Nalaganje: 20,36 Mbps (61,58% počasnejše merilo od 53 Mbps)

Medtem ko je prenos padel nekoliko več, kot ga radi vidimo, pa prenos hitro utripa. Ameriški hitrostni test je bil skoraj enak, nominalni padec prenosa in razočaranje izguba pri nalaganju.

Ameriški hitrostni test

Ameriški hitrostni test

  • Ping: 113 ms
  • Prenos: 81.66 (15,8% počasnejši od referenčne vrednosti 97 Mbps)
  • Prenos: 19,99 (62,2% počasnejši od 53 Mbps Benchmark)

To je bil spomeniški uspeh. Potek prenosa je bil tako nizek, da ga večina uporabnikov sploh ne bi opazila. Zato Hide My IP stoji na samem vrhu seznama najhitrejših VPN-jev.

3. Njihovim uporabnikom je dovoljeno, da to aplikacijo VPN uporabljajo za hudourništvo

Torrenting je odličen način za nalaganje velikih datotek z veliko hitrostjo. Pravzaprav vzamete majhne koščke datotek iz sistemov drugih uporabnikov.

Genij je.

Prav tako je nevarno.

Dostopate do sistemov drugih uporabnikov. Po drugi strani drugi uporabniki dostopajo do vašega sistema. Hekerji radi uporabljajo dostopna spletna mesta in programe za dostop do vaših podatkov. In to ni problem, ki je vse boljši.

Hekerji so februarja 2018 izkoristili šibkost priljubljene storitve uTorrent, ki jim je omogočila daljinski nadzor nad računalniki drugih uporabnikov.

hudournikov in hekerjev

VPN skriva vaše podatke pred očmi kibernetskih kriminalcev. Torej, človek bi si mislil, da bo svet VPN zajel storitve hudourništva.

Nekateri. Toda nekateri zelo ne.

Številni VPN-ji dovoljujejo popolno zmožnost torrentinga, drugi pa bodo storitev omejili ali celo prepovedali.

Na srečo Hide My IP omogoča popolno hudourništvo, kar je lepo perje v pokrovčku.

4. Dostopen park strežnika, pet povezav, ima stikalo za ubijanje

Torba VPN-jev trikov je njegov strežniški park. Vsaka država in strežnik znotraj je še ena izbira, ki vam jo ponuja storitev. Zato je tako nenavadno videti nekatere od teh VPN-jev s tako majhnimi strežniškimi parki.

Skrij strežniški park mojega IP-ja je zelo v redu. To ni eno najboljših, kar smo jih videli. (ExpressVPN ima na tisoče strežnikov) A tudi to ni eno najslabših. (HolaVPN nima nobenih strežnikov in vaš računalnik pretvori v strežnik, da bi lahko drugi dostopali)

Skrij moj IP ima strežnike na 123 različnih lokacijah po vsem svetu. To sploh ni slabo in svojim uporabnikom ponuja veliko možnosti izbire.

Vsekakor je dovolj, da ga vstavite tukaj v razdelek »pro«.

seznam strežniških omrežij

Na šestih od sedmih celin so. (Ko bodo pingvini dobili dostop do wifija, sem prepričan, da bodo dobili tudi Antarktiko!)

Skrivaj nekatere svoje posebnosti, Hide My IP v okviru svojega premijskega načrta omogoča pet sočasnih uporabnikov.

Moja najljubša funkcija Hide My IP pa je prisotnost vgrajenega Kill Switch. Vaše stikalo za ubijanje je najboljši partner z anonimnim brskanjem po spletu. Nenehno gleda tvoj hrbet in pazi, ko delaš svoje stvari.

Potem, če dobri stari preklopnik zazna, da se pri vas prikrade DNS ali WebRTC, ki se prikrade na vas, medtem ko se ne zavedate, bo ubil celotno sejo, preden katera koli informacija uhaja v vašega ponudnika internetnih storitev..

5. Podpira OpenVPN protokole

Ko iščete VPN, želite najti tisto, ki podpira OpenVPN. To je najbolj impresiven in najbolj izpopolnjen protokol tuneliranja VPN na planetu. OpenVPN dosledno ostaja na vrhunskem robu, ker je program z odprtimi viri. To pomeni, da jo skupnost kibernetske varnosti dosledno vzdržuje kot celota.

Manjka protokol OpenVPN

Večina sistemov OpenVPN izvaja šifriranje AES-256, ki ga mora še vedno razbiti NSA ali kateri koli znani superračunalnik.

To je naslednji nivo, oklep iz železa, neuničljiv oklep. Na srečo za Skrite uporabnike IP je OpenVPN na voljo na nekaterih glavnih platformah te storitve. Vsakdo, ki uporablja Skrij moj IP na Mac, iOS ali Android, ima dostop do OpenVPN. Uporabniki operacijskega sistema Windows imajo dostop do proxyja po meri, ki uporablja L2TP, kar pomeni protokol Tunneling Layer Two.

Na voljo imate tudi možnost uporabe pametnega strežnika DNS prek Skrij moj IP. Pri uporabi pametnega strežnika DNS se določene informacije o vašem internetnem signalu premestijo. To se razlikuje od tradicionalnih protokolov tuneliranja VPN, ki sejo celotno sejo skozi tunel VPN.

Zakaj bi torej kdaj želeli uporabljati pametni proxy DNS?

Hitrejša je in združljiva z množico naprav. Vendar pa je njegov učinek pri uspešnosti mogoče omiliti zaradi pomanjkanja varnosti. Če iščete hitro in učinkovito sejo, za katero ne potrebujete veliko zaščite, boste morda želeli razmisliti o uporabi storitve Smart DNS Proxy. V nasprotnem primeru se držite protokolov tuneliranja VPN.

6. Odblokira Netflix

Netflix in VPN so se nekoč pomešali skupaj kot arašidovo maslo in žele. Vendar so v zadnjih letih bolj podobni nafti in vodi.

To ni krivda ponudnikov VPN. Na Netflixu je vse. Pretočni velikan ima sklenjene velike denarne pogodbe z različnimi ponudniki vsebin za pretok določenih vsebin na določenih področjih. V Veliki Britaniji je na primer klasična hiša Full House 90-ih v knjižnici Netflix. V ZDA je Hulu lastnik pravic do prenosa Full House, kar pomeni, da ameriški uporabniki Netflixa ne bodo mogli ujeti vseh čudovito zdravih hijinx družine Tanner, razen če so na Hulu.

Uporabniki so to obiskovali z VPN. Morali smo se samo prijaviti, izbrati strežnik v Veliki Britaniji, zagnati Netflix, in preden bi to vedeli, bi skupaj z Michelle navajali "ti si jo dobil"..

Nato je Netflix ugotovil, kaj se dogaja.

Največja svetovna storitev za pretakanje vsebine se je uprla in uvedla enega najnaprednejših sistemov za odkrivanje VPN na svetu. Medtem ko je večina VPN-jev onemogočena za dostop do vsebin Netflix, je nekaj iznajdljivih sistemov uspelo rešiti težavo.

Skrij moj IP ne bo odblokiral Netflixa prek običajnega namiznega odjemalca. Uporabiti boste morali njihove razširitve brskalnika Google Chrome ali Firefox. Poskusil sem večkrat brez uspeha z uporabo običajnega Windows VPN, preden sem namestil razširitev brskalnika Chrome. Poskusil sem dostop do Netflixa in bil še enkrat blokiran.

Nato sem poskusil še nekaj. Vključil sem način plavajočega omrežja IP, ki je priložen tem razširitvam brskalnika. Do njega lahko dostopate tako, da se pomaknete vse do dna razširitvenega menija.

Skrij moji način razširitve IP-ja brskalnika

Ko sem aktiviral ta način, sem se povezal s strežnikom v ZDA in dobil dostop do vsebine Netflix. Ponovno sem ga poskusil s strežnikom v Mehiki in še enkrat mi je bil trud nagrajen.

Torej lahko Skrij moj IP odblokira Netflix, vendar boste morali narediti nekaj dodatnih ukrepov, da se to zgodi!

7. Impressive Seznam naprav

Uporabniki si danes želijo gledati video vsebino z blokiranimi geo v več napravah, zato ko vidim, da so VPN-ji tako omejeni, da dovoljujejo samo servis v računalniku in mobilni napravi, me boli glava.

K sreči skriva moj IP ni eden izmed njih.

Ponaša se z impresivnim seznamom naprav, ki zajema vse od računalnikov, mobilnih naprav, usmerjevalnikov, pametnih televizorjev, pretočnih naprav in igralnih konzolov..

skrijem seznam naprav ip VPN

Najprej imamo seznam računalnikov in mobilnih naprav. Ponaša se z impresivno paleto operacijskih sistemov, tudi Chromebook. Prav tako je super videti, da sta zastopana Android in iOS.

skriti moje ip VPN usmerjevalnike

Končno, češnja na vrhu, imamo kup igralnih konzol. Na voljo imate PlayStation 4, ki je model trenutne generacije, in prejšnjo generacijo v obliki 360, Wii in PS3.

igralne konzole

Skrij moje slabosti IP-ja

Zagotovo niste mislili, da je vse skupaj sončno in mavrično.

Tu je nekaj neverjetno problematičnih vprašanj.

Za začetek se zdi Hide My IP mnenja, da je v redu, če beležite svoje osebne podatke. Tudi veliko tega.

Njihova pristojnost v ZDA vas postavlja v navzkrižje nekaterih zavezniških zavezniških vohunjenj, zaradi katerih se sprašujem, kako resnično je varna njihova služba..

Prav tako sploh ni delovala z Netflixom, ki je bil prepir.

Toda vse to bledi pred mojo največjo težavo s tem VPN-jem.

V resnici ni VPN.

1. okorna nastavitev

Pri postavitvi VPN bi moral biti zelo preprost. Moja 80-letna babica bi morala biti idealna, če bi to lahko storila brez težav. Najboljši VPN-ji na svetu so zelo preprosti. Naložite stranko, se prijavite in povežite z enim gumbom.

Lahek vetrič.

Na žalost sem ugotovil, da je postopek prijave za Hide My IP težak in nepotrebno zapleten.

Začetni prenos je minil brez zadržkov.

Hipe My IP VPN Stran za prenos

Na strani za prenos kliknite na gumb »Prenesi zdaj« in takoj se bo začel.

Prenos zaslona za skrivanje mojega IP VPN-ja

Ko se datoteke prenesejo, kliknite program za namestitev in VPN se bo začel nalagati. Namestitev je bila tako hitra, da sploh nisem imel dovolj časa, da bi posnel posnetek zaslona njenega napredka, preden se je končal.

Ko se je začela, sem zagledala armaturno ploščo in v trenutku me je začela boleti glava.

Nadzorna plošča za skrivanje mojega IP-ja

Poglej to.

Tu se dogaja veliko, veliko več kot večina VPN-jev, ki smo jih pregledali. Ponavadi zaslon za prijavo ni nič drugega kot prijavna polja, meni za izbiro strežnika in velik gumb z oznako »Poveži se«

Opazili boste, da na tej strani ni razdelka za prijavo. Ne prijavite se z uporabniškim imenom in geslom. Uporabiti morate licenčni ključ, ki vam ga pošljemo po nakupu premijskega načrta.

Če se sprašujete, kam naj vnesete te podatke, niste sami. Sčasoma sem ugotovil, da je dejanska možnost prijave zakrčena do konca armaturne plošče v spodnjem desnem kotu.

Skrij moj IP prijavo

Kliknil sem na "Enter License" in kopiral svoj licenčni ključ v okence, ki se je pojavilo.

Skrij moj licenčni ključ IP

Ko je bilo to storjeno, je bil čas za prijavo, le ni bilo jasne možnosti za povezavo. Običajno je velik velik gumb, ki je z velikimi krepkimi črkami označen s »POVEČI«. Opazili boste, da nikjer v tem izjemno zasedenem vmesniku ni nobenega gumba za povezavo.

Sčasoma sem ugotovil, da je gumb z oznako »Skrij moj IP« gumb za povezavo. To bi nekatere lahko zmedlo, ker uporabljajo besedo Skrij moj IP kot dejanje, medtem ko bi večina ljudi pogledala in ne menila, da bi bilo to lahko pomembno, ker je ime izdelka.

Skrij gumb IP Connect

Ko sem bil končno povezan, sem lahko preveril njihov seznam strežnikov s klikom na spustni meni na dnu z oznako »Izberi želeno lokacijo«.

Po tem je bilo gladko jadranje. Odjemalec VPN je dobro deloval in preklapljanje med strežniki je bilo preprosto. Potrebno je bilo le nekaj glavobolov, da smo prišli tja.

Po tem sem prenesel pripono Hide My IP Chrome. To je bilo veliko bolj preprosto. Našel sem ga v spletni trgovini Chrome, kliknil modri gumb z napisom »Dodaj v Chrome« in hitro prenesel. Za dostop do storitve sem moral vnesti svoj licenčni ključ, vendar sem bil tokrat pripravljen nanj.

Skrij namestitev mojega Chroma IP

2. Zabeleži osebne podatke

Če VPN beleži kakršne koli podatke o vaših dejavnostih ali vaših osebnih podatkih, potem jih ne bi smeli uporabljati.

Bistvo anonimnega brskanja po spletu je anonimno brskanje po spletu. To je vsem nevidno Ne vsi razen ponudnika VPN.

Na svoji strani s pogosto zastavljenimi vprašanji je Hide My IP hitro povedal, da se ne prijavijo.

beleženje politike

Ko pa sem preučil njihovo politiko zasebnosti, sem ugotovil, da kljub temu, da ne vodijo dnevnikov vaše spletne dejavnosti, držijo zaskrbljujoče količine osebnih podatkov.

politika zasebnosti

To je veliko podatkov. Na eni od teh točk prav tako pravijo, da beležijo vašo uporabo ali dostop do svojih izdelkov, storitev, spletnih mest ali omrežja. To se sliši kot beleženje dejavnosti.

Ampak kaj bodo storili z mojimi informacijami?

Skrij-My-IP-osebne podatke

Torej jo bodo uporabili, da me motijo. Super.

Upoštevajte tudi, da hranijo podatke o vas za vedno. Ko ne zapustiš njihove službe, ni več samo enkrat. Če ste kdaj komunicirali z njimi, so dobili vaše ime in e-poštno sporočilo.

Držite se zadnjice, toliko slabše postane.

spremljanje

To simpatično koprivo sem našel na njihovi strani s pogoji storitve.

V bistvu so takšni, kot da "ne vodimo dnevnikov vaše dejavnosti ... razen dnevnikov vaše dejavnosti, ki jih vodimo in jih bomo dali vladi, če nam bodo povedali."

Čutim, da mi vsakič, ko mi to podjetje reče, da ne beležim mojih podatkov, njihova koda spletnega mesta digitalno digitalno namigne na konspirativni način..

Povsem grozno.

3. Ameriška pristojnost (znotraj 5 Eyes Alliance)

Veste, kako vsi mislijo, da ima vlada sveta senčna zavezništva, kjer vohunijo za svojimi ljudmi in si izmenjujejo informacije med seboj?

No, to je res.

Imenuje se zavezništvo za nadzor 5 oči in je sporazum, sklenjen med ZDA, Kanado, Združenim kraljestvom, Avstralijo in Novo Zelandijo.

Torej, kaj to pomeni za Skrij moj IP?

To pomeni, da če bo stric Sam zahteval vaše podatke, jih bo skrival IP skrbel. Nimajo izbire. Nato bodo ZDA te informacije delile s štirimi tujimi vladami.

4. Brez funkcionalnosti Netflix

Hej, želite gledati Netflix na svojem VPN-ju?

No, ne moreš! Ker Netflix sovraži VPN-je.

VPN je bil najboljši način za pretakanje blokirane vsebine Netflixa iz drugih držav. Nato je nekega dne Netflix sklenil, da mu ta neurejena uporaba svojega sistema ni všeč.

ni netflixa za Skrivanje mojega IP VPN-ja

Tako se je rodil Netflixov črni zaslon doom.

Podjetje za pretakanje uporablja enega najnaprednejših blokirnih sistemov VPN in Proxy, ki ga pozna človek, zato ni čudno, da je zelo učinkovit.

Skupnost VPN je bila ogorčena. Kako je Netflix reagiral?

Ni jim bilo mar. Nasploh.

"Gre za zelo majhno, a precej glasno manjšino," je med razpisom o zaslužku povedal direktor Netflixa Reed Hastings. "Torej je to za nas resnično nepomembno."

Kljub temu pa imajo nekateri VPN-ji prave stvari, ki sežejo mimo prepovedi Netflixa. Skrij vse IP na žalost ni eden izmed njih.

Testirali smo pet njegovih strežnikov in noben od njih ni sodeloval z Netflixom.

Če iščete storitev, ki omogoča, da vaš tok blokira vsebino Netflixa, si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev, ki sodelujejo z Netflixom.

5. Omejene ure podpore strankam

Skrij Moj IP ima storitve za stranke. Obstaja telefonska številka, funkcija za klepet in obrazec za vstopnice. In jih obvladajo med 9. in 16. uro. od ponedeljka do petka.

podpora strankam po telefonu

Veste, v tistem počasnem času, ko imajo vsi številne odmore za brskanje s svojim VPN-jem.

To je bil očitno sarkazem. Nimate smisla imeti podpore strankam samo v času, ko večina vaših strank deluje in ne uporablja vašega izdelka.

ni klepeta v živo

Ta funkcija je bila brez povezave, zato sem jim pošiljal sporočilo o šifriranju in protokolih za tuneliranje VPN ali pomanjkanju.

Že nekaj dni se še ne slišim.

Skrij moje stroške, načrte in možnosti plačila IP

Vsi novi uporabniki lahko poskusijo Skrij moj IP brezplačno sedemdnevno preskusno obdobje. Do preizkusa lahko dostopate takoj s prenosom namizne aplikacije.

Stroški in načini plačila

Njihova standardna plačana storitev stane 29,95 USD. To je eno leto službe, z licenčno kodo, ki nikoli ne poteče.

podatki o licenci

Njihovo premium storitev je nekoliko težje najti. Do nje nisem mogel dostopati z glavne strani njihove strani, kar je bilo zelo čudno.

Skrivanje moje IP VPN premium storitve

To je različica, ki omogoča povezavo do petih naprav. Cenovna struktura cen je sicer čudaška.

Skrij cene IP VPN

Ponavadi, ko se celo leto zavezujete, imate velik odstotek prihrankov. Tu je mesečna razlika med celotnim letom in odpovedjo mesečno od meseca do meseca le štiri cente. Tako moj skupni prihranki za leto obveznosti znašajo 48 centov.

Posodobitev februarja 2019: Cene so bile prilagojene v primerjavi z zadnjim pregledom. Mesečni načrt Premium mesečno stane 4,95 USD na mesec.

načini plačila

Obstaja kup različnih možnosti plačila. Vzamejo Visa, Mastercard in PayPal, kar je precej standardno.

Ljubim, če VPN-ji omogočajo uporabo Bitcoina in drugih kripto valut kot plačilnih sredstev. Kot dodatna anonimna češnja poleg tega, kar naj bi bila varna izkušnja. Torej, bravo na tisto, Skrij moj IP.

Posodobitev februarja 2019: Zdaj sprejemata dve priljubljeni kripto valuti: Bitcoin in Litecoin.

Vsa prodaja ima 30-dnevno garancijo vračila denarja. Glede na naš test boste to morda potrebovali.

Ali priporočamo ta VPN?

Ne.

Začelo se je odlično in res sem si želel, da mi bo všeč. Njihove hitrostne preizkušnje, pomanjkanje puščanja, hudourništvo, stikalo za ubijanje sem hotel vrniti parado za ta izdelek.

Potem je prišel seznam kontrastov.

Njihova politika beleženja je strašljiva. En pogled na to je bil dovolj, da sem za vedno razbil moje zaupanje v to podjetje. Še več, tu je vprašanje zavezništva za nadzor. To ni nekaj, kar bi rahlo vzelo.

Potem noben Netflix, storitve za stranke s krajšim delovnim časom in moj grozni praktični preizkus z njimi tega izdelka niso poslali.

Izmed 78 VPN-jev, ki smo jih pregledali, uvrstimo Skrij moj IP na številko 51.

Tu najdete najboljše storitve VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me