Скриване на VPN преглед

Скриване на VPN преглед


Hide.me VPN предлага както безплатен, така и платен абонамент за своите потребители, въпреки че безплатната версия има капацитет на капацитет от 2 GB и можете да използвате абонамента им само на едно устройство.

Със своя VPN софтуер можете да избирате от голямо разнообразие от протоколи, най-известният от тях е OpenVPN, който се превърна в индустриален стандарт.

Друг техен плюс е използването на 256-битово AES криптиране за степен на сигурност на банката.

Как скоростта на връзката им достига до отрасловите лидери като ExpressVPN и NordVPN?

По-долу ще научите доброто, лошото и грозното за Hide.me, така че можете да решите дали това е правилната VPN за вашите нужди.

Скриване на VPN обзор

ОБЩО РАЙОН: # 50 от 78 VPN
използваемост: Лесен и лесен за използване
ЛОГ ФАЙЛОВЕ: Няма политика за регистрация
Локация: 55 държави, 160+ сървъри
ПОДДЪРЖА: 24/7 поддръжка чрез чат на живо, имейл и система за билети
TORRENTING: Ограничен торент
НЕТФЛИКС: Блокира Netflix САЩ
Криптиране / ПРОТОКОЛ: 256-битов AES; OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
COST: Безплатно или $ 4,99
ОФИЦИАЛЕН САЙТ: www.Hide.me

Скриване на плюсове

Hide.me излиза силно от вратата, като предлага върхово криптиране, отлична политика без записване и нулеви течове. Виж това.

1. Подобрени функции за сигурност

Hide.me предлага разширени алгоритми за криптиране и няколко други функции, които го правят един от по-сигурните VPN-та там.

За начало те предлагат до 256-битово AES криптиране. Плюс това, криптирането се разпростира далеч отвъд браузъра ви, като криптира достъп до вашите пароли, лични файлове, кредитна карта и друга потенциално компрометираща лична информация..

С две думи, Hide.me трябва да защитава вашите данни, да скрие IP адреса ви и да ви защитава в обществена Wi-Fi мрежа.

Hide.me е съвместим и с TOR, което допълнително добавя към сигурността и поверителността, които VPN вече предоставя.

2. Чиста и проста политика „Без регистрация“

Скриване.me Без политика за регистриране

Една от основните търговски точки на Hide.me е нейната политика без регистрация.

Те няма да регистрират вашата активност при сърфиране, информация за връзка, IP адреси, ваше име или каквато и да е друга лична информация.

Как изпълнява този подвиг?

Е, за разлика от много други VPN мрежи, които в крайна сметка добавят функции без регистрация, след като са били стартирани и работещи, Hide.me е създаден, без да има логове в предната част на ума си.

Дори направихме обширно проучване на политиките за регистриране на журнали и установихме, че Hide.me наистина не съхранява регистрационни файлове, докато някои други, които правят подобни твърдения (съвет: PureVPN & HideMyAss) да.

Но не приемайте моята дума за това. Те също така редовно се проверяват от анализатори за защита на VPN, включително Леон Юранич, който ги е сертифицирал като VPN без регистрация.

3. Вграден превключвател за убийство в Интернет

Превключвателят за убиване ви позволява да останете защитени, дори когато VPN връзката падне.

Може да мислите за това като за приятна добавка, но ето защо това е абсолютно задължително.

Ако вашата VPN връзка падне по всяко време, вашият компютър често ще се опитва автоматично да се свърже обратно към друга мрежа (чрез известна WiFi мрежа или данни от мобилните ви клетки).

Обикновено това е добро нещо. Връщате се в интернет ASAP без хълцане, така че можете да продължите да сърфирате, стрийминг или изтегляне. Проблемът е, че сега всичките ви данни - и физическото им местоположение - са на открито.

Превключвателят за убиване защитава вашата интернет връзка, за да предотврати това.

4. IP и DNS Защита от течове

Hide.me отнема допълнителни дължини, за да гарантира, че вашият IP адрес е защитен. След като се установи връзката с VPN на Hide.me, приложението ще изтрие локалния шлюз по подразбиране към вашата интернет връзка, така че вашият IP ще бъде напълно недостъпен.

Освен това те блокират изходящите IPv6 връзки също, ако имате интернет доставчик, който ви е назначил един от тези IP адреси.

Изтичане на DNS възниква, когато заявките за DNS се прехвърлят през компютъра и мрежата ви, вместо VPN, който използвате.

С Hide.me веднага настройвате публичен DNS към мрежовия интерфейс Hide.me. По този начин всяка заявка за DNS се препраща през тази VPN мрежа и още веднъж вие сте невидими.

Всичко това звучи страхотно на теория, нали?

Но не се спираме на теорията. Затова поставям тези твърдения на изпитание.

След като се свързах със сървър Hide.me, се насочих към ipleak.net, за да разбера дали моят истински IP адрес всъщност е скрит. Резултатите показаха, че е:

Hide.me не е открит препратен IP адрес

Също така тествах дали е имало течове на DNS с тази VPN с помощта на инструмента за перфектна поверителност на Perfect Privacy и открих нула течове.

Това доказва, че Hide.me казва истината, когато се хвалят с IP и DNS защита от теч. Потребителите могат да бъдат сигурни, че наистина няма течове за IP или DNS с Hide.me.

5. Работи с Torrenting

Hide.me има специализиран прокси, който може да се използва за бързи P2P връзки, идеални за торент. Проксито SOCKS5 не е криптиран, но можете да го използвате с VPN за добавено криптиране.

Тъй като повечето браузъри и P2P торент клиенти поддържат прокси SOCKS5, тогава този прокси може да действа като превключвател за убийство за сигурно изтегляне на торент.

Според Hide.me, тази настройка на прокси и VPS може да позволи и много по-бързи скорости на трансфер на приложения на P2P.

С първокласен абонамент получавате и достъп до динамично пренасочване към порта. Това позволява на P2P софтуера да осъществява директна връзка, вместо да формира тази връзка в централизирана сървърна среда.

6. Приложението им е лесно за използване

Интерфейсът на Hide.me е лесен за навигация, независимо от устройството, което използвате.

На компютър или Mac, всичко необходимо за свързване с Hide.me е едно натискане на бутон.

Скриване на екрана, свързан

Превключването на местоположенията на сървъра също е полъх. Всичко, което трябва да го направите, отворете главния списък, превъртете, за да намерите местоположението, което търсите, и докоснете. Ще бъдете свързани в рамките на секунди.

Скриване на главния списък с местоположения

Мобилното приложение на Hide.me е също толкова добре проектирано. Подобно на версията за десктоп, можете да се свържете със сървър веднага с натискането на един бутон. Те вършат добра работа, ограничавайки броя на кликванията (или крановете), които трябва да направите, за да намерите нещо.

Скрий екрана за мобилно приложение Hide.me

Местоположенията и сървърите могат да се търсят и потребителите могат да избират настройките на приложението, които най-добре отговарят на техните специфични VPN нужди.

Скриване на екрана за настройки на мобилното приложение

Досега бяхме впечатлени от Hide.me.

VPN мрежите обаче не са перфектни. И Hide.me не е по-различен. Ето защо.

Скриване на минуси

Hide.me пакети за функциите за защита. Но това е малко по-слабо, когато става дума за другите им функции на услугите, като техническа поддръжка, сървърна мрежа и разрешени връзки.

Научете повече за тези недостатъци по-долу.

1. Под средната сървърна мрежа

hid.me малък парк сървър

Тъй като Hide.me е по-нова VPN, се очаква да има по-малка сървърна мрежа.

В момента те имат 160+ сървъра в 55 различни места по целия свят, включително Северна Америка, Южна Америка, Европа и Азия.

Все още предлага много разпространено местоположение на сървърите. Но тези сурови числа не се подреждат към други VPN, които се хвалят със сървърните мрежи в хилядите.

2. Бавно изтегляне и качване на скорости

За този тест използвах версията на Hide.me за средната степен ($ 4,99), така че скоростите може да не са толкова бързи, колкото плановете за премиум ниво.

Интернет връзката ми започна силна при изтегляне на 98,71Mbps и качване на 53,00Mbps:

скоростта на изтегляне и качванеСкоростта на връзката ни без VPN

И ето резултатите, след като включих VPN на Hide.me:

Скриване на резултатите от скоростта на VPNСкриване на резултатите от скоростта на VPN

Американски сървър (Ню Йорк)

  • Ping: 161ms
  • Изтегляне: 17.17 Mbps
  • Качване: 10.10Mbps

EU Server (Амстердам)

  • Ping: 47ms
  • Изтегляне: 27.60 Mbps
  • Качване: 19.92 Mbps

UK Server (Лондон)

  • Ping: 42ms
  • Изтегляне: 28.69 Mbps
  • Качване: 20.41 Mbps

Това е доста голям спад, ако сме честни. А тези ниски числа през двадесетте също означават, че вашето предаване може да бъде застрашено.

3. Само една едновременна връзка за най-евтин план

Средният диапазон Hide.me позволява само една единствена връзка. И това е доста лошо.

Повечето от другите топ VPN мрежи, които разгледахме, ще ви дадат от три до пет едновременни връзки в техните основни планове.

Но не и Hide.me. За да отключите пет, ще трябва да платите за най-скъпия план, който предлагат.

Така че стойността на парите не е точно добра тук.

4. Ограничен безплатен план

Ако сте пазарен купувач, тогава може да сте малко разочаровани от безплатния план. Разбира се, той е оборудван със солидни функции за сигурност. Но няма да можете да направите много.

С безплатния план прехвърлянето на вашите данни е ограничено до 2 GB (честотна лента), което вероятно ще ударите много бързо, ако правите повече от проверка на имейл и сърфиране в мрежата и сте принудени да надстроите до по-висок план.

И вие получавате достъп само до три локации на сървъра и една връзка.

Те имат солиден списък от функции, но с други планове, дори и тези, които са по-евтини, предлагат неограничени данни и имат множество едновременни връзки.

5. Подкрепата може да бъде по-добра

Поддръжката на Hide.me не е ужасна.

Те предлагат денонощна поддръжка чрез чат на живо, имейл и система за издаване на билети. Има и общност на потребители.

Скриване на опциите за поддръжка на клиенти

Когато изпратих Hide.me съобщение чрез чат на живо, агент отговори след по-малко от една минута. Говорете за мълния!

Скриване на екрана на чат на живо

И така, какво може да е проблемът?

Техните първични повторения за чат просто не са толкова полезни.

Агентът за чат на живо, с когото разговарях, ме насочи към технологичния екип за всякакви трудни, по-трудни за отговор въпроси.

Скриване на реакция в чат на живо

Поддръжката на чат на живо беше доста отзивчива и полезна по отношение на основни въпроси за платформата.

В противен случай техническата поддръжка се обработва от система за издаване на билети, която поне на моята молба отне доста време, за да се върна при мен.

6. Кажете сбогом на Netflix

Ако сте наркоман от Netflix като мен, ще трябва да намерите алтернатива.

Наложената от Netflix забрана за VPN не засяга всяка VPN, но Hide.me изпитва затруднения след влизането в сила на забраната.

Екран за грешка в стрийминг на Netflix

7. Малък и ограничен прозорец за възстановяване

Първо, можете да получите завинаги безплатен план (но той е доста ограничен).

Ако все пак вкарате парите си на линия, по-добре вземете решение бързо.

Това е така, защото имате само 14 дни, за да поискате възстановяване на средства.

Ще трябва да внимавате и за лимита на данните за възстановяване. Една малка малка клауза, която уточнява, че ако сте прехвърлили данни на стойност над 500 MB, вече нямате право на възстановяване (основно ако не сте използвали услугата).

Този вид политика за възстановяване е доста разочароваща. Изглежда, че предлагат един на хартия, но използвайки всеки трик в книгата, за да сте сигурни, че всъщност няма да получите парите си.

Скриване. Цени, планове, & начини за плащане

За разлика от много VPN мрежи, Hide.me не покрива техните условия и цени с плътни легали.

Обичам да мисля, че те имат това, което виждате, това, което получавате ценови модел, което за съжаление е доста рядко срещано в онлайн пространството за услуги.

Ще намерите три различни ценови планове, включително Free, Plus и Premium.

опции за ценообразуване на скриване.me

Планът Plus ще ви струва 9,95 долара на месец, но пада до 6,65 долара, ако плащате на шест месеца, или 4,99 долара на месец, ако плащате на годишна база.

Планът Premium има подобна структура на ценообразуване и струва 19,95 долара на месец месечно, 13,32 долара на месец, ако плащате за шест месеца, или пада до 9,99 долара на месец, ако плащате на годишна база.

Тези разходи го правят един от най-високите цени VPN. Ако цената е проблем, вероятно ще искате да потърсите по-евтина алтернатива.

Можете да се измъкнете с помощта на безплатния план, но сте ограничени в обема на данни, които можете да използвате, и броя на сървърите, до които имате достъп.

Ако изберете безплатен план, просто знайте, че трябва да подновявате абонамента си на всеки 14 дни, за да продължите услугата.

Относно анонимните опции за плащане (освен очевидния - PayPal & Кредитни карти) можете също да закупите техния софтуер / приложение с Bitcoin.

Общите условия и политиката за поверителност са доста четени, но са написани по начин, който всеки може да го разбере.

По принцип те не съхраняват и не съхраняват никакви ваши данни или лична информация и ако решите да спрете да използвате услугата, вашите данни се изтриват.

Скриване на политиката за поверителност

Като цяло Hide.me няма какво да крие. Цените им, условията за обслужване и политиката за поверителност са написани на лесен за четене език, без скрити продажби, такси или подъл договор.

Препоръчваме ли Hide.me?

Ако сте от типа човек, който се интересува от собствената си поверителност и искате VPN, който споделя същото убеждение, тогава Hide.me си струва да помислите.

Hide.me ви предлага богат на функции, лесен за използване и сигурен VPN, който ще бъде в състояние да задоволи повечето нужди на потребителя, стига да сте добре с плащането на месечна такса от $ 9,99. Средният и свободният план ще се окаже доста ограничен.

Като цяло с поддръжката си за P2P и звездни мерки за сигурност и поверителност би било много подходящо за хората, използващи услугата, за поточно предаване или изтегляне.

Има обаче някои сериозни недостатъци, като бавна скорост (особено в сравнение с подобна цена NordVPN & ExpressVPN).

В допълнение, тяхната поддръжка на клиенти трябва да бъде подобрена и те имат само шепа сървъри. Най-добрите доставчици на VPN обикновено имат повече от 1000 сървъра ...

Добавете собствен отзив за Hide.me

Ако сте използвали Hide.me, оставете преглед по-долу и помогнете на другите!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me