NordVPN преглед

nordvpn прегледNordVPN е класиран на 1-во място от 78 VPN на TheBestVPN.com

Да обобщим: NordVPN е сигурен, бърз и е невероятно лесен за използване VPN.

Техното VPN приложение използва стандартното 256-битово AES криптиране и протокол за тунелиране на OpenVPN (по подразбиране).

Техният сървър парк е голям, с 5300+ сървъра в 59 държави. Това прави поточно видео и достъп до блокирано съдържание разходка в парка. В нашите тестове, Netflix стрийминг работи с над 90% от тестваните от нас сървъри. Това е най-високото, което видяхме.

Тъй като имат толкова много сървъри, лесно е да намерите бързодействащ сървър - особено важен за торент. NordVPN също поддържа P2P & торентинг на всички сървъри, а също така имат функция Onion over VPN за максимална поверителност и анонимност.

NordVPN не събира никакви дневници и те работят извън държава без закон за запазване на данни (Панама).

Ценообразуването им започва от $ 3,49 до $ 11,95 / месец в зависимост от дължината на абонамента ви.

Contents

NordVPN Обзор

ОБЩО РАЙОН: # 1 от 78 VPN
използваемост: Много лесен за използване
ЛОГ ФАЙЛОВЕ: Стриктна политика без регистрация
Локация: 59 държави, 5200+ сървъри
ПОДДЪРЖА: Чат на живо (24/7)
TORRENTING: P2P & Позволени торенти
НЕТФЛИКС: Деблокира Netflix USA
Криптиране / ПРОТОКОЛ: 256-битов AES / OpenVPN, IPSec & IKEv2
COST: $ 3.49 / месец
ОФИЦИАЛЕН САЙТ: www.NordVPN.com

Професионалисти от NordVPN

1. Най-големият сървър парк, който видяхме

С над 5 200 сървъра в 59 държави NordVPN автоматично избира най-добрия сървър въз основа на местоположение, товари или ваши специфични нужди.

NordVPN преглед

Вземете своя избор от множество сървъри от почти всяка точка на света.

2. Бърза скорост на трите теста

Скоростта, заедно със стабилността и последователността на тази скорост, е необходима при сравняване на VPN, за да сме сигурни, че загубата на скорост не е значителна и за да се гарантира положително онлайн изживяване.

Нашата основна скорост на връзката на ISP е 250Mbps надолу и 25Mbps нагоре както можете да видите по-долу.

сравнителна скорост на свързване на ис

Тествах скоростта на изтегляне с NordVPN на три места: две в САЩ и едно във Великобритания. В резултатите по-долу ще видите, че скоростта на изтегляне беше по-горе 110 Mbps и за трите теста, която е сред най-добрите VPN скорости с текущи VPN. Тази скорост и стабилност позволяват лесно да се провеждат потоци и потоци.

Ню Джърси (Бърза връзка: Най-бързо / най-близко местоположение)

 • Ping: 18ms
 • Изтегляне: 131.44 Mbps
 • Качване: 9.10 Mbps

Ню Йорк

 • Ping: 18ms
 • Изтегляне: 140.52 Mbps
 • Качване: 11.28 Mbps

nordvpn скорост

Европа (Великобритания)

 • Ping: 154ms
 • Изтегляне: 110.82 Mbps
 • Качване: 11.47 Mbps

3. 95% + сървъри, работещи с Netflix

Тъй като геолокациите и ограниченията често се срещат с Netflix, NordVPN ви позволява да заобиколите тези ограничения. При опит за деблокиране на Netflix с NordVPN установихме, че макар че не всички сървъри са работили с Netflix поради разрушаване на определени IP адреси, принадлежащи към VPN, Netflix, 14 от 15 Американските сървъри работят, 3 от 3 CA сървърите работят, а UK сървърът работи. Можете да видите конкретните резултати по-долу. 

nordvpn netflix тестване

 • 14/15 САЩ сървърите работят
 • 3/3 ТЗ сървърите работят
 • Великобритания сървърът работи

nordvpn netflix тестване

Избрах региона и се свързах с най-бързия сървър.

НАС

 • Манасас (САЩ) - Да
 • Сан Франциско (САЩ) - Да
 • Далас (САЩ) - Да
 • Чикаго (САЩ) - Да
 • Сиатъл (САЩ) - Да
 • Сейнт Луис (САЩ) - Да
 • Феникс (САЩ) - Да
 • Лос Анджелис (САЩ) - Да
 • Маями (САЩ) - Да
 • Бъфало (САЩ) - Да
 • Атланта (САЩ) - Да
 • Ню Йорк (САЩ) - Проблеми с връзката / Открит прокси
 • Шарлът (САЩ) - Да
 • Солт Лейк Сити (САЩ) - Да
 • Денвър (САЩ) - Да

CA

 • Ванкувър (Калифорния) - Да
 • Торонто (Калифорния) - Да
 • Монреал (Калифорния) - Да

4. използваемост: изключително гладка & Удовлетворяващ потребителски опит + широк спектър от функции

Процесът в 3 стъпки за регистрация и инсталиране на NordVPN е изключително лесен. Първо се насочете към NordVPN.com, за да изберете своя план за плащане. Можете да избирате между едномесечни, 1-годишни, 2-годишни и 3-годишни планове. След като изберете и създадете акаунт с данните си за плащане, ще бъдете насочени към процеса на настройка, който виждате по-долу.

Етап 1:

Уверете се, че имате най-малко 19 MB свободно място на вашия местен диск. Изберете кой диск искате да инсталирате NordVPN.

NordVPN преглед

Стъпка 2:

Изберете къде искате да създадете преки пътища за NordVPN. Съветникът за настройка ви дава възможност да избирате между работния плот и менюто "Старт" / папка за търсене или и двете.

NordVPN преглед

Стъпка 3:

И е толкова лесно като това! NordVPN е инсталиран. От тук можете автоматично да стартирате и да започнете да използвате своя VPN за сигурно сърфиране, стрийминг и торент.

NordVPN преглед

Веднъж инсталиран, NordVPN ще предостави автоматична актуализация на софтуера, ако е налична. Можете или да изберете да го направите тогава или да ви напомня за актуализацията по-късно.

NordVPN преглед

Характеристика: CyberSec

Една от характеристиките на NordVPN е CyberSec, която ще бъдете подканени да добавите след завършената инсталация. Това може допълнително да ви предпази от натрапчиви реклами, злонамерен софтуер, опити за фишинг и други заплахи.

Въпреки че е по избор, има три основни предимства за активиране на CyberSec:

 • Първо, основната характеристика на CyberSec е интегрираната защита от фишинг измами и големи кибер заплахи. Той незабавно сравнява уебсайтовете, които разглеждате, с известни черни списъци и ще блокира достъпа ви, ако е известен зловреден, шпионски или друг злонамерен софтуер.
 • Второ, CyberSec ще защити от всякакви DDoS атаки, дори ако зловредният софтуер вече е започнал да заразява вашето устройство. CyberSec незабавно елиминира връзката и комуникацията между вашето устройство и контролния сървър на ботнета.
 • Трето, CyberSec ще скрие всички онези досадни изскачащи прозорци, реклами с автоматично възпроизвеждане със или без аудио и други разсейващи реклами. Това позволява по-бърза скорост на зареждане и все по-добро преживяване при сърфиране.

nordvpn cybersec

Специализирани сървъри

NordVPN предлага множество видове специализирани сървъри, което ви позволява да изберете кой най-добре отговаря на вашите нужди:

 • Със специални сървъри можете да изберете IP адрес, който е уникален за вас и не може да бъде споделен с всеки друг NordVPN потребител, създавайки още по-сигурно преживяване при сърфиране.
 • Нуждаете се от допълнителна сигурност? NordVPN предлага двойно криптиране, докато изпраща вашата информация през два защитени VPN сървъра.
 • Опитвате се да заредите информация в чужбина на място с ограничен достъп до интернет? С NordVPN можете да сърфирате или да предавате поточно с помощта на един от техните обсебени сървъри, който ви дава веднага пълен достъп до необходимата ви информация.
 • Ако търсите още по-добра сигурност при защитата на вашите данни и поведение онлайн, NordVPN може да бъде сдвоена с Onion Router или Tor, който позволява анонимна комуникация и предпазва от анализ на трафика.
 • Не ограничавайте споделянето на файлове с peer-to-peer с NordVPN, без праг на честотна лента или проследяване на активността.

NordVPN преглед

Функциите на NordVPN създават сигурно онлайн изживяване за вас, независимо дали ви защитава, докато сте в обществена Wi-Fi мрежа или ви дава достъп до всяко съдържание, докато пътувате. Въпреки че настройката и използването на NordVPN са изключително прости, тяхната поддръжка 24/7 е една от най-силните функции, които ще ви помогнат по пътя.

Шифроване и защита на данните от военна степен

Военното криптиране на NordVPN защитава връзката ви с интернет и гарантира вашата поверителност, но не само от хакери. Знаете ли, че доставчиците на интернет услуги често следят използването на интернет, за да продават тези данни на рекламодатели? Освен това всяко ваше използване на интернет и трафик може да бъде призовано от правителството за вашите дневници за дейности. Всеки път, когато сте свързани с мрежата, тези регистрационни файлове и дейности се проследяват, освен ако не използвате VPN. С това криптиране от военна степен вашите данни, IP адрес и местоположение са изцяло частни.

Много хора смятат, че може да нямат какво да крият, но толкова много от вашите данни могат да се използват срещу вас, без да знаете. Вашата медицинска история, банкова информация, работни имейли и др. Могат да бъдат застрашени от достъп, когато не използвате VPN. NordVPN използва разширен стандарт за криптиране (AES) с 256-битови клавиши, препоръчван от NSA за осигуряване на всяка класифицирана и строго секретна информация.

Nord VPN също използва два различни VPN протокола. Въпреки това няма нужда да определяте кое е най-доброто за вас, тъй като NordVPN има за цел да улесни използването на VPN. Протоколът IKEv2 / IPsec е по подразбиране за приложения за iOS и macOS, докато OpenVPN е по подразбиране за приложения за Windows, macOS и Android. Това означава, че потребителите на macOS могат да избират между двете, но и двете са надеждни и препоръчани от NordVPN.

криптиране на nordvpn

Двойна VPN

Единият е достатъчно добър, но две е още по-добре! С NordVPN имате възможност да активирате Double VPN, което означава, че вашият трафик преминава през първия отдалечен VPN сървър, който трябва да бъде криптиран, той преминава през втори VPN сървър, който да бъде кодиран втори път, преди да достигне сигурната ви онлайн дестинация. Това позволява двойно криптиране, повишена сигурност и поверителност и защита на IP адресите.

Въпреки че не всеки се нуждае от Double VPN, имате възможност да защитите сигурността на вашите комуникации и информация с тази функция. NordVPN препоръчва да го деактивирате за частно ежедневно сърфиране, когато имате нужда от високоскоростен интернет и за сърфиране в мрежата Tor. Double VPN е включен в абонаментния пакет NordVPN (и може да бъде активиран винаги, когато смятате, че е необходимо) в техните приложения за Android, macOS (OpenVPN) и Windows.

nordvpn двоен vpn

Няма политика за регистрация

Използването на VPN запазва вашата онлайн активност и дневниците напълно частни. С NordVPN политика без регистрация, те обещават, че не се съхраняват регистрационни файлове за връзки или използване, което означава, че няма времеви отметки за връзка, няма IP адреси и няма данни за трафика. Те отиват крачка по-нататък, за да приемат множество криптовалути за плащане, за да гарантират, че не оставяте следа кой сте.

nordvpn няма лог политика

Те обаче наблюдават някои по-малко важни данни, като например:

 • Данни за ефективността на услугата (за препоръчване на най-подходящи сървъри)
 • Имейл адрес
 • Данни за плащане (но можете да използвате и биткойни)

Това са редовните неща, които повечето (ако не всички) VPN доставчици регистрират и не е нищо, от което трябва да се притеснявате. Особено когато платежният процесор NordVPN не е свързан с основната им компания. Ако искате, можете да прочетете тяхната политика за сеч.

Kill Switch

NordVPN гарантира вашата най-голяма защита с тяхната функция Kill Switch. Това е разширена мярка за сигурност, която незабавно блокира достъпа на устройството ви, ако връзката ви към VPN сървъра е отпаднала. NordVPN ще продължете да ви блокират докато не се възстанови VPN тунелът или ръчно деактивирате Kill Switch.

NordVPN преглед

Превключвател за Интернет

NordVPN преглед

App Kill Switch

NordVPN преглед

DNS тест за теч

Ако използвате Windows или сте настроили VPN ръчно, системата ви може да се върне към сървърите по подразбиране на имена на домейни (DNS), което позволява на вашия интернет доставчик да вижда какви уебсайтове посещавате. Често може дори да не знаете теч, какъвто се е случил, освен ако не изберете VPN услуга, която гарантира защита от теч на DNS.

При NordVPN вашите устройства използват само DNS сървъри, управлявани от NordVPN, така че не е нужно да се притеснявате за изтичането на вашата информация и продажбата им на трети страни. Освен това NordVPN обещава, че ако тествате и все още забележите изтичане на DNS с NordVPN, те веднага ще ви помогнат да решите всеки проблем.

nordvpn предпазва от изтичане на данни

Множество устройства

NordVPN поддържа едновременни връзки и ви позволява да защитите до шест устройства с един акаунт, без значение каква операционна система използвате. Това, което е чудесно и за NordVPN, е, че можете да се свържете с вашия рутер, което ви позволява да защитите всяко устройство, свързано към тази мрежа, като използвате само едно от шестте налични пространства. 

nordvpn множество устройства

5. Torrenting / P2P Поддържани + Лук над VPN Специална функция за Tor потребители

NordVPN позволява peer-to-peer (P2P) трафик на определени сървъри, но ще трябва да намерите към кой сървър да се свържете с тяхната функция за препоръка на сървъра. С тази опция веднага получавате предложение за най-добрия сървър за вас. За допълнителна сигурност, ако се свържете с други NordVPN сървъри с P2P, приложението автоматично ще ви пренасочи към сървъри в Канада или Холандия.

NordVPN преглед

Tor мрежа

С NordVPN Лук над VPN функция, вие получавате предимството на Tor в комбинация със сигурността на VPN тунел. Маршрутизаторът на лук (Tor) ви позволява да разглеждате, докато скривате самоличността си, но възелът за въвеждане все още може да вижда вашия истински IP адрес. Използвайки функцията Onion Over VPN, дори възелът за въвеждане не може да види вашия IP адрес.

NordVPN преглед

Имайте пълна анонимност, докато използвате Tor, тъй като NordVPN не позволява на трети страни да виждат, че използвате Onion, и не проследява вашата онлайн активност. Лукови сървъри често се управляват доброволно, което означава, че всеки може да ги изпълнява, което ви позволява да бъдете отворени за атака. Onion Over VPN гарантира, че сте напълно защитени от тези атаки, като същевременно гарантира анонимността си.

6. Абсолютно няма течове в пет теста

За този преглед на VPN проведох тестове за течове на IP и DNS, за да гарантирам, че твърденията на NordVPN са точни. Използвах:

 • IPLeak.net
 • Perfect-Privacy.com
 • BrowserLeaks
 • IPX.ac
 • VirtualTotal.com

Можете да видите пълните резултати по-долу. Всеки тест гарантираше нашата увереност, както и твърденията на NordVPN, относно тяхното тестване и защита.

IPLeak.net тест - няма теч

nordvpn няма тест за теч

IPX.ac

nordvpn няма тест за теч

VirtualTotal.com Report - Сканирайте на инсталатора

В пакета за инсталиране не са открити вируси.

nordvpn няма тест за теч

7. Компетентност & Местоположение - Панама (страхотно за поверителност, без закон за запазване на данни)

NordVPN е базиран и работи в рамките на юрисдикция на Панама. Поради техния закон „няма задължително запазване на данни“, NordVPN не е необходимо да съхранява никакви регистрационни файлове.

nordvpn панама местоположение

Няма задължения, при които NordVPN се изисква да поддържа журнали за активност или комуникация на своите потребители.

nordvpn политика за без регистрация

8. Знаеща поддръжка на клиенти чрез чат на живо

NordVPN може да се свърже чрез [защитен имейл] или чрез чат на живо.

Дори след преглед на над три дузини различни доставчици на VPN, стотици часове тестване, проверка и преглед, все още имаме въпроси или нужда от техническа помощ. Независимо дали е да проверите двойно криптирането, предложено за вашия рутер, или просто отстраняване на неизправности при новопостроена платформа, ще бъдете принудени да се справите с поддръжката на клиенти на вашия VPN по избор.

Ако сте новодошъл или не сте технически наклонен? Може да имате някои технически въпроси. Всеки VPN, който си струва солта, ще има богата база данни с уроци, ръководства и информационни статии в допълнение към чат на живо & бърза поддръжка по имейл.

Чат на живо & електронна поща

Поддръжка на NordVPNНе се различава от най-добрите от най-добрите, NordVPN предлага 24/7 чат на живо, който ще ви помогне с всеки въпрос, който имате. Използвах техния чат на живо два пъти, за въпрос за криптиране и за отворен въпрос.

И двата пъти Rep за поддръжка на клиенти бързо помагаше, но дойде с копие & поставете отговор. Ако решите да използвате поддръжката им по имейл, за повече технически въпроси или ако агентът за чат на живо не разреши напълно проблема ви, ще получите друг асистент, който ще ви помогне с вашата VPN.

Знание

Също толкова важно, колкото помощ на живо при дребни въпроси е огромната директория от статии за поддръжка, до които ще имате достъп. За тема, толкова техническа, колкото работата в мрежа, да я направите достъпна за всекидневния ви мирянин не е малка задача.

NordVPN база от знания

След като прегледах директорията им и бързо прехвърлих към всяка страница, свързана с поддръжката, която бих могъл да намеря, преценявам, че NordVPN има над 500 ръководства и ръководства.

NordVPN Cons

1. Покупките на Apple iTunes / App Store няма да бъдат възстановени

За съжаление NordVPN отбелязва, че ако закупите NordVPN чрез Apple iTunes / App Store, възстановяванията трябва да бъдат поискани с поддръжката на iTunes / App Store и не могат да бъдат обработвани директно с NordVPN. В допълнение, плащания, направени с помощта на предплатени или подаръчни карти, не могат да бъдат възстановени. NordVPN не може да обработва покупки, извършвани чрез дистрибутори, включително Amazon, BestBuy, StackSocial и т.н..

NordVPN преглед

Ценообразуване: Абонаментни планове, опции за плащане и гаранция за връщане на парите

NordVPN предлага многостепенно ценообразуване в зависимост от дължината на плана, който можете да поемете. Започвайки с едномесечния си план от $ 11,95 на месец и стигайки до $ 3,49 на месец, ако се ангажира с три години, таксувани годишно, NordVPN има много ясна ценова политика, без скрити такси. Те също предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички ценови пакети.

nordvpn цени

 • Месечно: $ 11.95 / мес ($ 143,4 годишно)
 • 1 година: $ 6,99 / мес ($ 83,88 годишно)
 • 2-годишен: 4,99 / мес ($ 59,88 годишно)
 • 3 години: $ 3,49 / мес ($ 41,88 годишно)

С един план можете да осигурите до шест устройства, включително смарт телевизор и рутер.

Всички тези абонаменти са с един размер за всички. Включително:

 • Без регистрация: Да.
 • Лекота на VPN софтуера: Регистрирането и използването на приложението беше МНОГО удобно за потребителите.
 • Скрити такси & клаузи: Те не могат да предоставят възстановяване на суми, ако сте закупили приложение директно чрез iTunes / App Store. Плащанията, направени чрез предварително платени карти или карти за подарък, няма да бъдат възстановени.
 • Upsells: Без надценки.
 • DNS течове: Нито един.
 • компетентност: Панама
 • протоколи: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-превключвател: Да.

Лично аз всички съм за простотата и справедливостта, що се отнася до ценообразуването. Дайте ми един план за всичко включено и няколко възможности за плащане и аз съм щастлив. Нещо повече, те не задават ограничение на честотната лента като много безплатни VPN мрежи.

Начини на плащане

Заедно с всички основни кредитни карти и платежни услуги, NordVPN приема множество криптовалути за плащане. Понастоящем PayPal не се поддържа.
nordvpn опции за плащане

Гарантирано връщане на парите

NordVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички добри акаунти. Просто се свържете с техния екип за поддръжка на клиенти, който е на разположение 24/7, за да поискате възстановяване на средства.

NordVPN преглед

Заключение: Препоръчвам ли NordVPN?

да, препоръчваме expressvpn

NordVPN е един от водещите VPN доставчици с най-добра сигурност. Както можете да видите в този преглед на NordVPN, причините за тяхната популярност са валидни. Той е сигурен, бърз и лесен за използване с някои невероятни функции, за да гарантирате, че вашите данни и информация са винаги защитени. Ето защо те заемат първото място в нашия списък с VPN мрежи.

Освен това, с екип за поддръжка на клиенти като NordVPN никога няма да се чувствате сами, за да гарантирате, че търсите безопасно.

Абсолютно препоръчвам NordVPN, ако търсите страхотно решение за още по-добра цена!

Можете да получите сделка за NordVPN $ 3.49 от тук.

Добавете свой собствен преглед на NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me