Най-добрите VPN за Kodi (преглед 2020 г.)

Използване на VPN с KodiНе всички VPN работят с Kodi ...


Не всички VPN са чудесни за Kodi. Ето защо:

VPN, който ще използвате с Kodi, трябва да бъде достатъчно бърз така че потокът ви няма да изостава постоянно или буфер (Това може да се случи, когато изберете VPN с лоша производителност).

VPN трябва да има самостоятелно приложение за Android (Smart TV), Windows, Mac и iOS или най-малкото съвместимост с Real-Debrid.

VPN за Kodi трябва също да предостави официални стъпка по стъпка ръководства за настройката му. Инсталирането на VPN на повечето устройства е лесна инсталация с едно кликване, но ако инсталирате VPN на Google Nexus Player или Rasperry PI, нещата могат да станат малко по-сложни, така че е добре да имате официален урок, който да ви води през то.

За да открием перфектния VPN за Kodi, направихме следното:

Закупихме и инсталирахме 14 различни VPN и ги тествахме на най-новата версия на Kodi (18.0 Leia). Освен това за целите на следващите прегледи бяха използвани две основни добавки, които бяха Seren и 13Clowns. Докато разглеждахме тези VPN, обърнахме внимание на тези пет основни фактора:

 • Производителност - закъснява ли / загрява видеото при използване на VPN?
 • Има ли това VPN има самостоятелно приложение за Kodi?
 • Има ли стъпка по стъпка ръководство за настройка?
 • Политика на регистриране (не само това, което те казват публично, но и това, което всъщност правят)
 • цена

7 най-добри VPN коди, които работят 100% (2020)

По-долу ще намерите VPN за Kodi, които действително работят.

1. ExpressVPN - Лесни за използване приложения за Kodi, цялостно бързо изживяване

expressvpn kodi целевата страницаExpressVPN сървърите поддържат P2P и торент, което го прави добра опция за добавки на Kodi, тъй като много от тези добавки изискват P2P да работи и ще работи само когато е свързан със сървър с P2P поддръжка.

Докато ExpressVPN има малко над 3000 сървъра, тези сървъри са разпространени в 148 места (най-големият сред VPN-ите в този списък).

Приложенията за еднократно инсталиране на ExpressVPN са достъпни на ВСИЧКИ основни устройства, включително Android, Mac, Windows, рутери и т.н. С помощта на техните стъпка по стъпка ръководства можете дори да го инсталирате на вашия Rasperry PI.

Предаването на видеоклипове на Kodi беше ефективно и просто. Не трябваше да чакаме видеоклипът да се буферира:

ExpressVPN на KodiСкоростите на ExpressVPN на Kodi бяха страхотни

Единственият малък недостатък е, че те са включени в списъка на несъдействащите доставчици на Real Debrid. Изглежда, че нямаше сериозни проблеми, тъй като все още успяхме да получим достъп до тяхната услуга, докато сме били свързани със сървър на ExpressVPN. Въпреки това, с други добавки за видео, като например вилици Exodus, този доставчик би бил перфектно подходящ.

Започвайки от 6,67 долара на месец, ExpressVPN струва повече от два пъти цената на по-евтините VPN, но със сигурност си заслужава. Въпреки че няма безплатна пробна версия, вие сте обезпечени с 30-дневната му гаранция за връщане на парите, ако не харесвате услугата.

 • Производителност: 84 Mbps от 100 Mbps. Много добър, без изоставане или буфериране.
 • Приложения с едно кликване за Kodi: Android (+ Smart TV's), рутер, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Ръководства за Kodi? Да, ръководство за множествени настройки за настройка на ExpressVPN w / Kodi
 • Политика за регистрация: Няма политика за регистрация, намираща се на Британски Вирджински острови (няма запазване на данни)
 • Сървъри: 3 000+ в 148 места
 • Цена: $ 6,67 / месец (Paypal, кредитна карта, биткойни и други ...)

Щракнете тук, за да получите ExpressVPN за Kodi. Или прочетете нашето ревю на ExpressVPN.

2. NordVPN - Евтин VPN за Kodi, който работи добре

NordVPN е друг сигурен и сигурен VPN, който предлага инсталация с 1 щракване за Kodi.

nordvpn начална страница

5 200+ сървъра на NordVPN (най-големият от всички VPN сървъри в този списък) в 62 държави правят деблокирането на всички форми на гео-ограничено съдържание почти гарантирано. Фактът, че повечето от тези сървъри са проектирани с поддръжка на P2P, означава почти всички добавки на Kodi да работят, когато използвате този VPN.

Подобно на ExpressVPN, и NordVPN имат самостоятелен софтуер за всички основни операционни системи (Android, iOS, Mac, Windows). Ако предавате съдържание от мрежи Peer-to-Peer, NordVPN препоръчва да използвате техните специални P2P / torrenting сървъри.

Нашите тестове за скорост показват скорост на изтегляне от 74 Mbps, което е повече от перфектно за поточно предаване на Kodi. Seren успя да вземе няколко хоста в рамките на секунди и потокът се зарежда бързо и гладко без проблеми с буфериране или кеширане.

nordvpn kodi снимки на екрана

Подобно на други VPN услуги, NordVPN предлага по-достъпен план за по-дългия период, за който се регистрирате. Може да ви отнеме известно време, за да стартирате, поради техните неадекватни възможности за плащане и система за регистрация. Те имат и 30-дневна политика за възстановяване.

Стриктната политика на NordVPN за нулева регистрация, тъй като се намира в Панама (VPN-приятелска страна, която не е страна в 14 Eyes Alliance) и силното 256-битово криптиране, заедно с функцията им „Double VPN“, дава голяма гаранция както за поверителност, така и за сигурност за потребителите на Kodi. Те имат и допълнителни функции като блокер за реклами и CyberSec, които трябва да осигурят вашата интернет връзка.

Единственият недостатък е, че не всички сървъри работят добре с Kodi. Препоръчваме да изберете най-близкото до вас място, което обикновено е най-бързо.

 • Производителност: 74 Mbps от 100 Mbps. Много добър, без изоставане или буфериране.
 • Приложения с едно кликване за Kodi: Android (+ Smart TV's), рутер, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Ръководства за Kodi? Да, множество ръководства за настройка на NordVPN w / Kodi
 • Политика за регистрация: Без политика за трупи, намираща се в Панама
 • Сървъри: 5 200+ сървъра в 60+ страни.
 • Цена: $ 3,49 / месец (Кредитна карта, биткойни и други ...)

Щракнете тук, за да получите NordVPN за Kodi. Или прочетете нашия преглед NordVPN.

3. CyberGhost - добре оптимизиран за добавки на Kodi P2P

Преглед на CyberghostДруг VPN, който установихме, че работи доста добре с Kodi, беше Cyberghost.

Самото приложение CyberGhost беше лесно за инсталиране и работа чрез Kodi. Бяхме свързани с един от техните VPN сървъри за минути. Те имат самостоятелен софтуер за повечето устройства и операционни системи, включващ Amazon Fire TV Stick.

Също така си струва да се отбележи, че не само сървърите на CyberGhost са добре оптимизирани за P2P, но CyberGhost гордо подчертава този факт и го използва като точка за продажба, което е голяма работа предвид факта, че много добавки на Kodi изискват поддръжка на P2P.

Скоростите им не бяха добри като NordVPN / ExpressVPN, но все пак биха се справили достатъчно добре, за да поточно съдържание на Kodi.

При 51 Mbps, когато е сравнен с 98 Mbps без VPN, CyberGhost показва средна скорост (което все още би направило достатъчно добре за поточно съдържание на Kodi), така че не е най-добрата, що се отнася до скоростта.

Видеоклиповете не се нуждаеха от време за буфер, така че поточното предаване беше доста безболезнено:

cyberghost работи добре с kodi

CyberGhost има 3 100+ сървъра в 59 страни и може да бъде конфигуриран във вашия рутер, в случай че вашето Kodi устройство не се поддържа.

 • Производителност: 51 Mbps от 100 Mbps. Не най-бързият, но не чакащ буфериране
 • Приложения с едно кликване за Kodi: - Android (+ Smart TV's), рутер, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Ръководства за Kodi? Да, те са посветили страницата, която ме чете.
 • Политика за регистрация: Без трупи, на румънска основа
 • Сървъри: 3 700+ сървъра в 60+ страни
 • Цена: $ 2,75 / месец (кредитна карта, PayPal, биткойни и други ...)

Щракнете тук, за да получите CyberGhost за Kodi. Или прочетете нашето ревю за CyberGhost.

4. IPVanish - скъпо, но изглежда, че работи добре

IPVanis твърди, че работи изключително добре с Kodi. Поне така са на своя уебсайт.

Какво е добро, подобно на другите, IPVanish поддържа всички основни устройства на Kodi, включително Xbox 360, PlayStation и Smart TV.

Регистрацията е проста и включва въвеждане на валиден имейл / парола, последвана от опция за избор на плащане. Тя ви позволява да се свържете в рамките на минути, след като получите имейла им за активиране.

За съжаление и въпреки над 1200+ сървъра в 60+ места по света, тестът за скорост показа само малко под средните резултати. Използвайки 100 Mbps кабелна връзка, успяхме да изтеглим 47,82 Mbps и да качим 2,13 Mbps, което не е много бързо.

Въпреки това, използвайки IPVanish, ние открихме множество източници / хостове за няколко секунди и нямаше проблеми с възпроизвеждането на буфериране:

ipvanish игра с kodi

Въпреки че не трябва да причинява никаква вреда, IPVanish е базиран в САЩ, тъй като са много строги закони за изтегляне на авторски права. Затова бъдете предупредени.

Само отдолу? Не всички сървъри бяха достатъчно бързи за стрийминг на Kodi.

 • Производителност: 49 Mbps от 100 Mbps. Не най-бързият, но не чакащ буфериране
 • Приложения с едно кликване за Kodi: - Android (+ Smart TV's), рутер, Windows, Mac, iOS
 • Ръководства за Kodi? Да, множество ръководства за настройката му.
 • Политика за регистрация: Без регистрационни файлове, базирани в САЩ.
 • Сървъри: 1200+ сървъра в 60 държави.
 • Цена: $ 6.49 / месец (Кредитна карта, PayPal и други ...)

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. Частен достъп до Интернет

PIA може да бъде инсталиран на повечето Kodi устройства (включително Android, iOS, Mac и Windows), но също така може да бъде инсталиран ръчно PIA на вашия рутер, в случай че вашето Kodi устройство не е директно съвместимо.

Предаването на видеоклипове на Kodi с PIA е доста бързо изживяване. Тестът за скорост демонстрира сравнително ниска ping и сравнително бърза скорост на изтегляне. Най-бързият часовник с скорост на изтегляне 81 Mbps.

pia kodi screenshot

Въпреки че не сме много впечатлени от това, че PIA е разположена в САЩ (държава с 5 очи), те все още са едни от най-надеждните доставчици на VPN услуги, що се отнася до поверителността и сигурността. Те осигуряват различни нива на криптиране. Можете да изберете опцията им „All Speed ​​No Safety“ за по-бърз опит с интернет връзка с малко сигурност или опцията „Maximum Protection“ за пълна сигурност.

Тяхната политика за без регистрация е изпробвана и доказана в случай в реални случаи, в който участват ФБР не по-малко: когато ФБР дойде да почука на вратите на PIA за информация, те нямаха абсолютно нищо за предлагане, тъй като не поддържаха никаква информация за потребителите.

 • Производителност: 81 Mbps от 100 Mbps. Бързи скорости, без забавяне
 • Приложения с едно кликване за Kodi: Windows, Mac OS, Linux, Ubuntu, iOS, Android и рутери
 • Ръководства за Kodi? Не са намерени водачи
 • Политика за регистрация: Без регистрационни файлове, базирани в САЩ
 • Сървъри: 3 300+ сървъра в 52+ страни
 • Цена: $ 3,49 / месец (Кредитна карта, биткойни и други ...)

Прочетете пълния ни преглед на частния достъп до Интернет.

6. Ivacy

Иваси е последният ни VPN в списъка, който изглежда работеше с Kodi.

След закупуването ни бяхме насочени към добре поставен екран за пръски, който ми позволи да избера предпочитаната от мен платформа, последвана от обикновен ъгъл. Самото приложение е чисто и елегантно, което е приятно и лесно за работа и разбиране.

Въпреки че предлагат средна скорост в сравнение с останалите доставчици в този списък (само 53 Mbps от 100 Mbps), Ivacy все още е достатъчно бърз, за ​​да предава съдържание в Kodi. Струва си да се отбележи, че въпреки че някои от техните сървъри нямат включен P2P, голям брой от техните сървъри, включително в САЩ, Великобритания и Канада, са оптимизирани за P2P, което осигурява голямо предимство, когато става въпрос за добавки на Kodi, които изискват поддръжка на P2P.

Ivacy има и няколко урока за това как да настрои своя VPN на различни Kodi устройства и предлага щедро 7-дневно безплатно пробно предложение, за да тествате стартирането на VPN услугата си..

Ивайси kodi екранна снимка

В случай, че вашето Kodi устройство не се поддържа от Ivacy, можете ръчно да инсталирате Ivacy на маршрутизатори ASUS, D-Link, TP-Link, Linksys и DD-WRT и след това да свържете устройството си към вашия рутер, за да се наслаждавате на защитата на Ivacy. Ivacy използва защитеното AES 256-битово криптиране и ние открихме техните претенции да не поддържат никакви регистрационни файлове..

Само отдолу? Не работи добре с Netflix и гаранцията им за връщане на пари е доста схематична.

 • Производителност: 53 Mbps от 100 Mbps. Добре скорост, няма проблеми с буферирането
 • Приложения с едно кликване за Kodi: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Raspberry Pi и рутери
 • Ръководства за Kodi? Множество ръководства за настройка
 • Политика за регистрация: Без регистрационни файлове, базирани в САЩ
 • Сървъри: 1000+ сървъра в 50+ страни
 • Цена: $ 2,25 / месец (Кредитна карта, PayPal, Bitcoin и други ...)

Прочетете пълния ни преглед на Ivacy.

8 VPN, които не работят добре с Kodi

 1. SaferVPN - Бавна скорост на изтегляне и те са блокирани от Real-debrid услуги.
 2. ProtonVPN - Те бяха блокирани от услугите на Real-debrid.
 3. Trust.Zone - Clunky процес на настройка и непрекъснато кеширане и буфериране, докато сте на Kodi.
 4. GooseVPN - Скоростта им на изтегляне е твърде бавна, за да бъде ефективна при Kodi.
 5. PureVPN - Те имат най-бавна скорост на изтегляне и Kodi поддържа кеширане и буфериране, въпреки че е в настройката за „бърз поток“.
 6. PerfectPrivacy - Не много самостоятелни приложения и скоростта не беше голяма
 7. Norton VPN - много бавна скорост.
 8. Tunnelbear - Проблеми с буфериране.

Как да инсталирам VPN на моя Kodi?

Обикновено не инсталирате VPN на самия Kodi. Вместо това го инсталирате на устройството, което използвате с Kodi.

Всички горепосочени VPN (които работеха с Kodi) предлагат инсталиране с едно щракване за Android, Smart TV, iOS, Mac, Windows и т.н. и имат множество ръководства за настройването им. Ето как обикновено протича процесът:

 1. Регистрирате се за избрания от вас VPN и инсталирате приложението им от уебсайта им.
 2. След това просто трябва да следвате инструкциите на съветника за инсталиране, докато не сте готови.
 3. След това просто се свържете към VPN и изберете желания сървър.
 4. Вече можете да стартирате Kodi и да започнете да предавате вашето желано съдържание.

Ако обаче използвате Kodi Box, отговорът на горния въпрос ще зависи от това коя ОС работи. По-долу съставих списък с най-популярните (към момента на писане) устройства Kodi и ги подредих според това колко е трудно да инсталират VPN на.

A) Лесна инсталация от App Store

Можете лесно да инсталирате VPN на тези устройства, тъй като те работят с Android OS. Всъщност всяко устройство, което работи с операционна система Android, обикновено е лесно да инсталирате VPN. С тези устройства просто ги използвате, за да отидете в магазина за приложения и да изтеглите избрания от вас VPN, като следвате техните инструкции.

 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box
 • Emtec Gem Box
 • Seguro Trongle X4
 • DroidBOX PlayOn GPD XD
 • Tops MXV Android TV BOX Amlogic S905
 • Мини M8S II 4K Android 6.0 TV BOX
 • T95Z Plus Android TV Box Amlogic S912
 • Beelink GT1 Ultimate TV Box
 • EstgoSZ H96 Pro
 • Xiaomi Mi Box

Б) Изисква APK файл или VPN приложение Sideloading

Тези устройства ще изискват малко повече усилия за инсталиране на VPN, тъй като се нуждаят от вас, за да заредите APK файловете на VPN:

 • Google Nexus Player - Как да зареждате приложения в Nexus Player.
 • Razer Forge TV - Как да зареждате приложения на Forge TV.
 • Raspberry Pi - Как да инсталирате VPN на Raspberry Pi.
 • Cubox-i- Как да настроите VPN клиент.
 • Ние Tek Play - Как да настроите VPN на We Tek Android.

Внимание:

Не изтегляйте APK файлове от сайтове на трети страни. Никога не знаете какво още могат да са вмъкнали в тези файлове или дали тези файлове са дори легитимни или актуални. Изтегляйте APK файлове само от надежден източник. Освен това, Sideloading APK файловете на тези устройства са с риск, който ще трябва да поемете в случай, че нещо се обърка. Опитайте този метод само ако знаете какво правите.

В) Пуснете VPN на вашия рутер

Ако използвате FireTV, Chromecast или Roku за да стартирате Kodi, може би вече знаете, че те не поддържат VPN. Вместо това можете да инсталирате избран VPN на вашия рутер.

За този процес е необходимо фърмуерът на вашия рутер да е съвместим с VPN. Ако не е, ще трябва да „флаш“ вашия рутер, за да промените фърмуера му, но това включва голям риск и може много да повреди вашия рутер. Вместо това бих препоръчал да вземете нов рутер, вместо да рискувате.

Можете също така да изберете да използвате стар настолен компютър или лаптоп като виртуален рутер. Това включва просто стартиране на вашия VPN на вашия работен плот или лаптоп и да го използвате за излъчване на Wifi мрежа, която след това свързвате с вашето Kodi устройство.

Не на последно място - избягвайте безплатни VPN-та

Може би си мислите: „Има безплатни VPN мрежи, защо да плащам за някое от тях?“

Разбрахме. Но това е огромна грешка.

Тук наистина получавате това, което плащате. Повечето безплатни VPN буквално ще продават вашите данни на най-високия участник в търга.

Да не говорим, много безплатни VPN-та поставят ограничения на честотната лента. Това означава, че бихте могли да се предавате и изведнъж да ударите месечната си квота. След като това се случи, VPN се изключва напълно или, още по-вбесяващо, спира вашето използване на интернет.

Безплатните VPN мрежи също са по-малко безопасни.

И за последно, скоростите им обикновено са много бавни.

Какво VPN работи най-добре за вас? Оставете коментар и помогнете на колегите от почитателите на Kodi ��

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me