Най-добър VPN за анонимно торент

Никога торент без VPNНие от TheBestVPN.com никога не препоръчваме торенти без VPN ...

Намирането на най-добрия VPN за торент не е лесна задача.

Има няколко фактора, които участват при избора на VPN единствено за торент. Ето най-важните от тях:

 • компетентност - За предпочитане извън САЩ, заедно с 5, 9 и 14 очи
 • Политика за регистрация - За предпочитане VPN, който не събира ВСИЧКИ дневници
 • скорост - VPN, който е достатъчно бърз за изтегляне на големи файлове
 • Политика на торент - VPN, който позволява торентинг (Много VPN ограничават и обезсърчават торент).

Използвайки VPN, хората, използващи торенти, могат да скрият дейността си от любопитни очи на своя интернет доставчик, като същевременно поставят допълнителен слой сигурност срещу киберпрестъпниците, които искат да ги използват.

Това е чудесно, нали?

С изключение на това, че много VPN мрежи, които сме тествали, не допускат торент. Компании като Hoxx VPN и Hola могат да санкционират потребителите и да забранят торент, ограничавайки тяхната интернет свобода в процеса.

Ето защо потребителите, които търсят торент, трябва да знаят кои VPN мрежи ще обслужват техните цели и кои не. Прегледахме 78 различни VPN до момента и ето най-добрите VPN мрежи за торент, които открихме въз основа на действителни тестове.

7 най-добри VPN за частни & Анонимен торент

Ето нашия списък със 7-те най-добри VPN за Torrenting през 2020 г .:

1. NordVPN.com - Повечето сървъри за анонимни торентинг

NordVPN за торент

NordVPN често оглавява повечето списъци с желания за VPN. Оказва се, че те са също толкова силни и в порой.

Те са един от законните претенденти, които виждате постоянно да се борят за първа позиция в най-добрите VPN класации.

P2P услуги като торентинг се предлагат в обширния сървърен парк на NordVPN от над 5200 различни сървъри.

И над 4500 от техните сървъри са оптимизирани специално за P2P. Това е много различни възможности, предлагани на техните любители на BitTorrent.

Nord защитава торентната активност на своите потребители със същите OpenVPN протоколи и AES-256 криптиране като Surfshark & ExpressVPN. Те също така предприемат нещата напред, комбинирайки два сървъра в една връзка за двойна защита.

Отново добавете стриктна политика без регистрация и VPN Killswitch, за да направите това един от най-сигурните и анонимни торент VPN на пазара..

Защо NordVPN е най-добрият VPN за P2P

Nord дава на потребителите възможността за торент без ограничения, като не поставя ограничение на тяхната честотна лента.

Също така, Nord има цена, която не може да бъде победена, с месечни разходи под $ 4 за тригодишен план.

… Или прочетете нашия преглед на NordVPN

2. Surfshark.com - Оптимизирана сигурност за Torrenting / P2P

Surfshark torrenting web page

Surfshark спазва своите обещания за осигуряване на бързи и безопасни поредици. Този лесен за използване VPN позволява не само торент, но и без ограничения: без ограничение на честотната лента, без ограничение за едновременно свързване и т.н..

Torrenting е позволен на всички сървъри на Surfshark, включително в държавите, където P2P споделянето е забранено. За такива страни Surfshark предприема допълнителни мерки, като пренасочва трафика към специални сървъри, удобни за торент в Холандия или Канада (в зависимост от местоположението на потребителя).

Понякога същото действие може да се извърши и чрез автоматичния алгоритъм, за да се оптимизира сървърната мрежа за всички потребители. Това е умно.

В допълнение към това, доставчикът използва модерно криптиране, за да оптимизира скоростта и да осигури най-доброто потребителско изживяване. Surfshark криптира целия трафик с помощта на AES-256-GCM, което е малко по-различно от широко разпространеното AES-256-CBC.

Разликата между двете е скоростта. AES-256-GCM има вградена автентификация, която прави процеса на криптиране значително по-бърз, като по този начин позволява по-голяма скорост. От страна на сигурността е толкова сигурен, колкото AES-256-CBC, но само по-бърз.

Surfshark се намира на Британските Вирджински острови, което е извън юрисдикцията на 5, 9 и 14 съюзи на очи. Това означава, че Surfshark е извън обсега на основните агенции за наблюдение, които биха могли да ги принудят да съхраняват информация за своите потребители.

Естествено, BVI е сигурно убежище за строги политики без записване и Surfshark не е нещо необичайно. Те не поддържат никакви дневници и това е идеално за безгрижни торенти.

скрийншот за торент сърф

Що се отнася до политиката за торент, Surfshark има специална страница за хора, които търсят VPN за торент. Страницата обяснява тяхната политика по отношение на торент и дори изброява най-добрите торент сайтове и P2P услуги.

Освен всичко това, те са най-евтиният VPN на пазара, само 1,99 долара на месец (двугодишен план), говори за сделка ...

… Или прочетете нашия отзив за Surfshark

3. ExpressVPN.com - най-бързата скорост за торент & P2P

ExpressVPN за торент

ExpressVPN осигурява всички кръгови предимства, от сигурност до ограничения без ограничения. Това означава, че можете да използвате торенти на всеки от техните хиляди сървъри по целия свят.

Знам какво мислиш „Не може да е толкова хубаво.“ И аз помислих същото.

След това го изпробвахме сами.

Първо, те са разположени на Британските Вирджински острови. Това ги поставя извън юрисдикцията на основните съюзи за наблюдение, което може да принуди VPN компания да абдикира информация за своите потребители.

Това, съчетано със стриктна политика без записване, превръща ExpressVPN в надежден партньор за изтегляне.

Вашето лично сърфиране остава частно благодарение на техните OpenVPN протоколи, които са подкрепени от правителствено криптиране AES-256 на правителството. Никой и никъде не прекъсва тази връзка в скоро време.

ExpressVPN позволява не само торент, но и активно го насърчава на своите потребители. Всъщност има цяла страница от тяхната секция за поддръжка, разхождаща потребителите чрез използването на uTorrent софтуер, съчетан с ExpressVPN.

как да използвате utorrent с ExpressVPN

Компанията обобщава необходимостта от VPN в публикация в блога за 2017 г., която подчертава огромното количество данни, които един интернет доставчик може да събере на своите клиенти. Един важен раздел на тази статия говори за порой.

… Или прочетете нашето ревю на ExpressVPN

4. Mullvad.net - Най-доброто за потребителите на BitTorrent

Mullvad VPN за торент

Mullvad е идеален за наистина анонимно изживяване.

Като цяло те влизат под номер шест в нашия списък. Но те са удобни в челната тройка за торенти поради екстремните дължини, необходими за защита на личния живот на своите потребители.

Mullvad е шведска компания. Те са единственото VPN, което срещнахме, което не изисква абсолютно никаква информация за техните клиенти. Дори не имейл адрес.

Когато се регистрирате, получавате номериран акаунт и това е всичко!

Те също така не водят никакви дневници, което означава, че вашето изживяване ще бъде напълно лично. И въпреки че Швеция се намира под юрисдикцията на разширения Алианс за наблюдение на 14 очи, те не могат да предадат информация, ако нямат такава.

Всички торенти са защитени със същата печеливша комбинация от OpenVPN протоколи, съчетана с AES-256 криптиране. За да направим това в перспектива, това е системата за сигурност, използвана от ФБР. Ако може да защити националните тайни на САЩ, можете да сте сигурни, че ще защити вашите изтегляния.

На всичкото отгоре те насърчават анонимните форми на плащане като криптовалутите. Всички транзакции с биткойн са частни и поверителни, което добавя още един слой сигурност към Mullvad.

Mullvad също използва VPN Killswitch. Killswitch следи за течове във вашия VPN тунел и ако бъдат открити течове, които биха могли да ви изложат, Killswitch се активира и стартира от услугата. Това е вашият спасителен живот и нещо, което винаги трябва да търсите, когато изследвате VPN мрежи.

Mullvad поддържа целия софтуер на BitTorrent, но те силно натискат използването на qBitTorrent на своите потребители.

Те не блокират BitTorrent клиенти като uTorrent или BitComet, но заявяват, че не вярват, че тези услуги са толкова безопасни, като се позовават на наличието на вреден рекламен софтуер, лоши настройки за поверителност и липсата на отворени източници.

Mullvad е един от онези VPN, които не позволяват само порой, те го приемат. На официалния им уебсайт има цяла страница, която разхожда потребителите през процеса.

 • За повече информация относно Mullvad, вижте официалния им уебсайт.
 • Ако искате да чуете пълните ни мнения относно Mullvad, както плюсовете, така и минусите, разгледайте нашия официален преглед на Mullvad.

5. PerfectPrivacy.com - Конфигурируеми експедиции на P2P порта

Конфигурируеми препращания към порт

Перфектна поверителност за торент

Нашият номер три от общо VPN се класира на номер четири в този списък.

Перфектната поверителност криптира и анонимни вашите данни. Точно както всички останали в този списък. Но те също предлагат пълна поддръжка на BitTorrent.

твърди, че е най-добрият вариант за изтегляне на P2P

Докато компанията насърчава торентите, те идват с няколко ограничения. Само определени специализирани сървъри са заделени за P2P, защото тези са проектирани така, че да позволяват анонимни връзки до 1000 Mbps..

Друг фактор, който наблъска Перфектната поверителност в нашия списък, бяха скоростите на връзката им. Torrenting изисква висока скорост на изтегляне и нашите тестове разкриха, че този VPN се бори малко в тази област.

Той също идва с висока цена, като някои потребители плащат над 15 долара на месец.

Но що се отнася до анонимността и поверителността, Perfect Privacy отговаря на името си.

Вашата информация е запечатана зад непроницаема стена на тунелинг протоколи OpenVPN и криптиране AES-256. Някои от другите протоколи за тунелиране, предлагани от Perfect Privacy са IPSec и SSH, плюс SOCKS5 и PPTP прокси сървъри.

Този набор от възможности означава, че потребителите от всички области на живота ще могат да намерят нещо, което работи перфектно за тяхното устройство и връзка.

Perfect-Privacy няма регистрационни файлове

Перфектната поверителност не поддържа никакви дневници. Тази точка е подкрепена и от официалната политика за поверителност на Perfect Privacy. Това е нещо, което трябва да отбележим, тъй като много VPN компании лъжат за своите политики за регистрация.

В допълнение към това, нашите тестове също показаха, че Perfect Privacy е програма за течове и без вируси. Последното нещо, което потребителят на BitTorrent иска, е да бъде компрометиран от течове на DNS и WebRTC или да нападне злобен зловреден софтуер да нахлуе в тяхната система. Точно този тип уязвимост, за която трябва да се защитава торент VPN.

Това е още един VPN, който разполага с вграден Killswitch, така че дори и да бъдат открити течове, вашата защита от торент все още ще бъде защитена. Проблемът с течовете е, че те често остават неоткрити. Така че незабележим потребител ще продължи, мислейки, че са безопасни и сигурни, през цялото време, докато техният интернет доставчик наблюдава всеки ход, който направи. Killswitch противодейства на тази уязвимост.

Една от най-ценните функции на Perfect Privacy е неограничените едновременни връзки. Това е огромен бонус, тъй като означава, че можете да свържете тази услуга с всеки компютър в къщата.

 • За повече информация относно Perfect Privacy, вижте официалния им уебсайт.
 • За да видите повече от нашите мисли за тази VPN, вижте нашия Perfect Privacy VPN преглед.

6. PrivateInternetAccess.com - Страхотен за скорост и сигурност

PIA VPN за торент

Частният достъп до Интернет (PIA) предлага над 3 300 сървъра в 32 страни, от които да избирате.

Първо, това е под 3 долара на месец. Това е цена, която не може да бъде победена. Цената е само една от причините да класираме PIA като номер девет като цяло VPN.

Но най-доброто от всичко, PIA не налага ограничения на торент, осигурявайки P2P поддръжка в целия им масивен сървър парк.

PIA сървърна мрежа

Компанията никога не изрично казва думите „торент“ или „BitTorrent“ на своя сайт, но поддръжката на P2P говори сама за себе си. Ето защо PIA има голяма репутация в цялата торент-общност.

PIA също не ни подвежда със слаби опции за криптиране и протоколи. Те предоставят най-добрите в клас OpenVPN тунелни протоколи, заедно с AES-128 и AES-256 стандарти за криптиране.

Въпреки че не регистрират информация за използването ви, те следят вашия имейл адрес и информация за плащане. Това не е огромна сделка, тъй като можете да създадете нов имейл адрес, който не е свързан с личната ви информация, и ви позволява да плащате с непроследима криптовалута.

 • За повече информация относно PIA, вижте официалния им уебсайт.
 • За да научите повече за плюсовете и минусите на използването на PIA, разгледайте официалния ни частен интернет достъп за VPN.

7. TorGuard.net

TorGuard за торент

TorGuard, въпреки името си, няма нищо общо с популярния прокси браузър TOR.

"Тор" в името му всъщност означава торент. Класирахме го на 15-то място в нашия списък с общи VPN-та и политиките му за изтегляне са голяма част от причината той да се класира толкова високо.

Тук имате още един VPN-списък на A с някои отлични бонуси, свързани с торент. Тази компания всъщност предлага пакет, който включва прокси, който позволява на потребителите да торент с по-висока скорост от VPN услугата им. Те буквално имат порой на мозъка.

TorGuard избягва да заявява на официалния си уебсайт, че техните сървъри са оптимизирани за торент и не налагат никакви ограничения на своите потребители.

Анонимни BitTorrent с TorGuard

Защитена ли е обаче вашата поройна дейност?

абсолютно.

Те закръглят нашия списък с торент VPN, които използват OpenVPN и AES-256 криптиране. Фактът, че всеки продукт от този списък използва това сдвояване показва колко ефективни и полезни са наистина.

TorGuard предлага напълно анонимна система, която няма никаква регистрация - факт, че те бързо посочват в няколко области на своя уебсайт.

Така че защо това е в дъното на списъка?

Нейната юрисдикция е на Съединените щати, което го прави част от Алианса за наблюдение на петте очи. Така че, ако чичо Сам почука на вратата на TorGuard, нямаше да имат друг избор, освен да се съобразят. Всяка информация, която федералното правителство събира за вас, ще бъде споделена с другите страни членки, включително Обединеното кралство, Канада, Нова Зеландия и Австралия.

Това представлява огромна загриженост според нас Особено ако планирате да използвате дейности за изтегляне, за да изтеглите съдържание, което има схематични източници.

 • За да научите повече за TorGuard, вижте официалния им уебсайт.
 • За да научите повече за нашите мнения за тази система, вижте официалния ни преглед на TorGuard VPN.

Сравняване на VPN политики за торент

Намирането на подходящия VPN за нуждите ви от торент може да бъде трудно, но има няколко ключови неща, които трябва да запомните, когато решавате опция. При торенти искате VPN, който ви позволява да торент с възможно най-малко ограничения.

Освен това е наложително да използвате доставчик на VPN, който не регистрира никаква ваша лична информация. Това е важно, в случай че данните на потребителите бъдат поискани от правителството или органите на реда.

Можете да сравните политиките за торент и логване на всички VPN доставчици, които разгледахме в нашата сравнителна таблица, по-долу.

VPN доставчик Политика на торент Политика за регистрация
AirVPN Позволен Стрикт без регистрация
Анонимен VPN Позволен Стрикт без регистрация
Astrill Позволен Някои сеч
AzireVPN Позволен Няма важна сеч
BitDefender VPN Позволен Сива зона
BTGuard VPN Позволен Сива зона
Буфериран VPN Позволен Някои сеч
ExpressVPN Позволен Стрикт без регистрация
FastestVPN Позволен Стрикт без регистрация
FrootVPN Позволен Стрикт без регистрация
Скриване на ВСИЧКИ IP Позволен Няма важна сеч
Скриване на моя IP адрес Позволен Някои сеч
Щит за гореща точка Позволен Някои сеч
LiquidVPN Позволен Някои сеч
Mullvad Позволен Няма важна сеч
NordVPN Позволен Стрикт без регистрация
OneVPN Позволен Няма важна сеч
Перфектна поверителност Позволен Стрикт без регистрация
PIA Позволен Стрикт без регистрация
PrivateVPN Позволен Стрикт без регистрация
ProXPN Позволен Стрикт без регистрация
SecureVPN Позволен Няма важна сеч
SlickVPN Позволен Няма важна сеч
StrongVPN Позволен Стрикт без регистрация
SurfEasy Позволен Някои сеч
Surfshark Позволен Стрикт без регистрация
TorGuard Позволен Стрикт без регистрация
Trust.zone Позволен Стрикт без регистрация
TunnelBear Позволен Стрикт без регистрация
VPN.ht Позволен Няма важна сеч
VPNTunnel Позволен Сива зона
ZoogVPN Позволен Някои сеч
Ace VPN Разрешено на ограничени сървъри Някои сеч
AVG Secure VPN Разрешено на ограничени сървъри Някои сеч
Avast SecureLine Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
BlackVPN Разрешено на ограничени сървъри Няма важни лог файлове
CactusVP Разрешено на ограничени сървъри Няма важни лог файлове
Цело VPN Разрешено на ограничени сървъри Няма важни лог файлове
GooseVPN Разрешено на ограничени сървъри Няма важни лог файлове
Скрий ме Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
Ivacy Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
iVPN Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
ProtonVPN Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
PureVPN Разрешено на ограничени сървъри Някои сеч
RA4W VPN Разрешено на ограничени сървъри Няма важни лог файлове
SaferVPN Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
Speedify Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
TigerVPN Разрешено на ограничени сървъри Някои сеч
Turbo VPN Разрешено на ограничени сървъри Някои сеч
VPN.ac Разрешено на ограничени сървъри Няма важни лог файлове
VPNArea Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
VPNSecure.me Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
Windscribe Разрешено на ограничени сървъри Стрикт без регистрация
Anonymizer Защитени с авторски права материали са забранени Пълна сеч
Betternet Защитени с авторски права материали са забранени Някои сеч
BolehVPN Защитени с авторски права материали са забранени Пълна сеч
CyberGhost Защитени с авторски права материали са забранени Стрикт без регистрация
F-Secure Freedome Защитени с авторски права материали са забранени Някои сеч
HideMyAss VPN Защитени с авторски права материали са забранени Някои сеч
ibVPN Защитени с авторски права материали са забранени Няма важни лог файлове
IPVanish Защитени с авторски права материали са забранени Стрикт без регистрация
Частен тунел Защитени с авторски права материали са забранени Сива зона
VPN Неограничен Защитени с авторски права материали са забранени Някои сеч
VyprVPN Защитени с авторски права материали са забранени Някои сеч
DotVPN Не е позволено Сива зона
Encrypt.me Не е позволено Някои сеч
Hola VPN Не е позволено Пълна сеч
Hoxx VPN Не е позволено Някои сеч
Kaspersky Secure Connection Не е позволено Някои сеч
Нортън VPN за поверителност на Wi-Fi Не е позволено Някои сеч
PersonalVPN Не е позволено Стрикт без регистрация
Zenmate Не е позволено Стрикт без регистрация
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me