Ивайси VPN преглед

В хода на този преглед ще разгледам всичко, включително техните (Ivacy) цени, функции, бързина, минуси и плюсове.

Какво е Иваци? Какво предлагат?

С централата си в странната и прекрасна островна нация Сингапур, Ivacy VPN защитава онлайн опита на своите клиенти от началото на 2007 г..

Въпреки впечатляващото си десетилетие плюс мандат на пазара на VPN, Ivacy все още е сравнително непозната марка. Оперирана под чадъра на PMG Private Limited, Иваси е разбираемо тайна компания.

Ивайси VPN прегледНачалната страница на Иваси

И това ме изненадва ...

Всъщност през 2010 г. именно технологичният екип на Ivacy беше отговорен за разкриването на революционната концепция за разделно тунелиране - технология, която позволява на потребителите да решават какъв трафик се изпраща чрез интернет доставчик и какъв трафик е защитен от VPN..

И така, имайки всичко това предвид, реших да прегледам Иваси за себе си, за да видя дали този сравнително неизвестен VPN може да играе в „Големите лиги“.

Ivacy VPN Обзор

ОБЩО РАЙОН: # 66 от 78 VPN
използваемост: Лесен за инсталиране и използване
ЛОГ ФАЙЛОВЕ: Няма политика за регистрация
Локация: 50+ държави, 1000+ сървъра
ПОДДЪРЖА: Знаещ екип, бързи отговори
TORRENTING: Ограничен торент
НЕТФЛИКС: Не работи
Криптиране / ПРОТОКОЛ: 256-битови, OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP и IKEv2
COST: $ 9.95 / месец
ОФИЦИАЛЕН САЙТ: www.ivacy.com

Ivacy предлага VPN услуги, които са съвместими с почти всяко устройство на пазара, включително Windows, Mac, iOS, Android, Linux, рутери, смарт телевизори и дори вашия Xbox.

Ivacy VPN съвместимост

Докато Иваси предлага явно оскъдна мрежа от само 450+ сървъра на 100 места+, въпросните сървъри са силно оптимизирани за цената, която плащате (както ще видите след минута).

Те правят летен полъх с оптимизирани за P2P сървъри в САЩ и Канада и също така позволяват на клиентите си да се свързват към VPN услугата, използвайки всички основни протоколи, включително OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP, IKEv2.

Добавете към това, Ivacy предлага 5 едновременни връзки и превключвател за интернет убийство.

И за щастие те предлагат всички тези функции (плюс много повече, които ще обсъдим след малко) за приблизително същата цена като чаша кафе.

Колко струва Иваци VPN?

Една от най-големите търговски точки на Ivacy е техният ултра-достъпен 24-месечен пакет за ценообразуване.

цени за конфиденциалност

Ето как всичко се разгражда.

Месечно: $ 9.95

 • $ 8,95 на месец
 • 119,4 долара годишно
 • 0% спестявания

1 година: $ 40,00

 • $ 3.33 на месец
 • 40 долара годишно
 • 66% спестявания

2 години: $ 54

 • 2,25 долара на месец
 • 27 долара годишно
 • 77% спестявания

С изключение на месечния им пакет за ценообразуване, Ivacy предлага една от най-конкурентните VPN услуги, които съм виждал. Бях доволен и когато видях колко различни методи на плащане Иваси позволява на потенциалните клиенти да използват.

Независимо дали искате да използвате вашата MasterCard, PayPal акаунт, Bitcoin или Paymentwall, те са покрити.

Опции за плащане за VPN на Ivacy

Подобно на няколко свои конкуренти, Иваси технически предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, но както ще видите по-нататък в този преглед, не е точно това, което изглежда. Засега обаче се отклонявам.

С такива планове за достъпни цени, много от вас вероятно се чудят как услугите на Ivacy съответстват на по-стръмните им конкуренти.

За моя собствена изненада отговорът е ... Доста добре.

Ivacy VPN Обзор

ОБЩО РАЙОН: 66
използваемост: Лесен за инсталиране и използване
ЛОГ ФАЙЛОВЕ: Няма политика за регистрация
Локация: 50+ държави, 1000+ сървъра
ПОДДЪРЖА: Добра клиентска поддръжка
TORRENTING: ограничен
НЕТФЛИКС: Не работи
Криптиране / ПРОТОКОЛ: 256-битово криптиране; OpenVPN, PPTP, SSTP, L2TP, IKEv2
COST: $ 2,25 / месец за 2 години
ОФИЦИАЛЕН САЙТ: www.Ivacy.com

Иваци плюсове

1. Добра скорост (за цената) 

За да гарантирам точността на този преглед, проведох няколко прости теста за скорост на speedtest.net, за да определя колко бърза е наистина Ivacy. Ето резултатите.

Тест за скорост и изтегляне на Ivacy

САЩ сървър (Ню Йорк)

 • Ping: 115ms
 • Изтегляне: 45,86mbps
 • Качване: 43.92mbps

EU Server (Амстердам)

 • Ping: 42ms
 • Изтегляне: 53.04mbps
 • Качване: 25.39mbps

Азия сървър (Хонг Конг)

 • Ping: 261ms
 • Изтегляне: Тестът не бе успешен
 • Качване: Тестът не бе успешен

Великобритания сървър (Лондон)

 • Ping: 50ms
 • Изтегляне: 53.24mbps
 • Качване: 33.36mbps

* Както винаги приемайте тези тестове за скорост със зърно сол, тъй като те разчитат на толкова много различни променливи и могат да се променят от човек на човек. Ние обаче сме тествали над 70+ VPN за този сайт, така че имаме базова линия, с която можем да сравним всеки VPN с. 

Като цяло скоростите на Иваси са твърдо по средата на пътя.

Въпреки че бях разочарован, когато разбрах, че техните сървъри в Азия са напълно неизползваеми, със скорост 53,0 Mbps за ЕС сървър, скоростите на Ivacy са равни на конкуренти като TorGuard (преглед) и буфериран (преглед).

Ако сте опитен потребител на VPN, скоростите на Ivacy не са нищо, за което да се вълнувате и ако се нуждаете от по-бърз VPN, трябва да разгледате нашите отзиви за Surfshark (преглед) и ExpressVPN (преглед).

Въпреки това, само с $ 2,04 на месец, скоростите им далеч надхвърлят очакванията, определени от тяхната номинална цена.

2. Истинска политика без регистрация (Това всъщност се поддържа) 

Един от най-големите ми любимци на домашни любимци, когато преглеждам всеки доставчик на VPN, е невярно рекламирана политика „Zero Logging“ и за съжаление тази тенденция изглежда все по-разпространена с всеки изминал ден.

Всъщност този въпрос стана толкова силно изразен в индустрията на VPN, че вече не се доверявам на твърденията на нито един VPN доставчик за „Поддържане на регистрационни файлове“, докато не прочета всяка дума от тяхната политика за поверителност.

Докато преглеждах VPN на Иваци, наистина претърсвах много подробно и много честно отпечатъка ... Бях шокиран. Ivacy всъщност поддържа рекламираната политика за нулева регистрация и те го правят по-добре, отколкото само за всеки друг VPN, който прегледах.

Ето тяхната политика за сеч.

Това означава, че единствените данни, които Иваси пази за своите клиенти, са имейл адресите, свързани с всеки акаунт.

Това е. Без дневници за трафик, без дневници за честотна лента и без дневници. Просто чист, неподправен личен живот.

3. Добро обслужване на клиентите 

Аз ще бъда първият човек, който го призна ...

Нямах големи надежди за обслужването на клиентите на Ivacy. Прости ми цинизма, но след като прегледах над 70 VPN, научих се да имам изключително ниски очаквания при преглед на обслужването на клиентите, предлагано от бюджетен доставчик.

В крайна сметка компаниите разполагат с ограничен брой ресурси. Ако предлагат висококачествени услуги на благоприятна за бюджета цена (както прави Ivacy), обикновено е безопасно да се предположи, че те трябваше да прекъснат друга сфера на бизнеса си, за да го направят.

А екипът за поддръжка на клиенти обикновено е първата жертва ...

Въпреки това с Иваси бях приятно изненадан, когато установих, че техните агенти за обслужване на клиенти бързо реагират и изключително полезни. Въпреки че бих искал да видя по-подробни и обстойни отговори от техните агенти, аз съм трудно да се оплача, като се има предвид бързото време за реакция и ефективната подкрепа, която получих.

Ето няколко скрийншота от един от разговорите ми с поддръжката на Иваци (на всички въпроси отговорих в рамките на минути след изпращане).

Качество на чат на живо на Ivacy # 1 Качество на чат на Ivacy на живо №2

Изпратих няколко други запитвания, предназначени да преценя знанието и ефикасността на екипа (всички те бяха изпратени в сходни моменти) и на всички тези запитвания отговорих по подобен начин навреме (и кратко). За да гарантирам, че моят опит е точно представяне на техния екип за поддръжка на клиенти, прегледах и техните акаунти в социалните медии, за да видя колко добре се справят с други оплаквания и въпроси на клиенти..

Отново ми направи впечатление, че екипът им е изключително ефективен и знаещ и почти всеки възникнал проблем е по вина на клиент, а не на Иваси.

Иваци Twitter профил

Въпреки че NordVPN все още предлага най-доброто обслужване на клиенти, което съм преживявал, Иваси е близък състезател в състезанието и бях изненадан и впечатлен от качеството на тяхната поддръжка.

4. Налични протоколи: OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP и IKev2

Налични протоколи на Иваци VPN

„Какво може да се обърка?“, Мислите си.

„Ще отнеме само секунда“, твърдите вие.

Така че избивате мобилния си телефон, докато чакате тази ванилна лате. Проблемът е, че мрежата, с която ще се свържете, може да е „зъл близнак“.

Ето как работи.

Някой превръща компютъра си в точка за достъп до мрежата и дава достатъчно реално звучащо име (често имитиращи популярни, добре познати такива като „T-Mobile“ например). Когато се свържете, всъщност се свързвате чрез техния компютър. Те вече ще получат достъп до цялата информация, която сте използвали за влизане, както и до вашата сърфираща дейност.

Това означава, че когато извадите кредитна карта или извършите няколко бързи транзакции, всички тези данни се записват, защото връзката е нешифрована. За съжаление, този пример за подслушване на WiFi е един от най-често срещаните (и най-старите) трикове в играта за атаки „човек в средата“.

Сега сравнете това с нормална уеб сесия в законна мрежа. Изтегляте уебсайт на банката и всички дейности по време на цялата ви сесия ще бъдат шифровани от SSL сертификат. Те създават специални клавиши на всяка точка за достъп, така че никой друг да не може да наблюдава или получава достъп до това, което се случва, след като влезете в сайта.

Същата основна SSL технология се използва за захранване на OpenVPN, който е протоколът за преминаване към всички основни (и законни) VPN доставчици. Ivacy не е по-различен и няма възможност за OpenVPN, когато е възможно.

Ако по някаква причина не можете да използвате OpenVPN (като например ограничения на устройството), Ivacy предлага и други общи опции за протокол, включително PPTP, SSTP, L2TP и IKEv2.

Някои от тези други протоколи, като IPv6 например, имат известни уязвимости в сигурността. В този случай обаче Иваси се опитва да отстрани този проблем, като така или иначе изпраща тези данни и трафик през VPN.

5. 256-битово криптиране

Обществените WiFi мрежи са едни от най-често срещаните места, на които хората могат да получат достъп до вашите онлайн дейности.

Дори хотелската и летищната WiFi, които бихте сметнали за твърди, са често податливи на атаки. (В някои случаи тези институции са най-лошите нарушители - проследяват всяко ваше действие в техните мрежи и често продават вашата информация на трети страни.)

Много обществени мрежи обаче са податливи на лошо поведение. Хакерите могат да стартират автоматизирани системи в тези мрежи, за да наблюдават и да се опитват да "грубо" да навлязат във вашите акаунти.

Бруталните атаки ще бъдат насочени към страница за вход на конкретен уебсайт и ще се опитват да пробият комбинациите от потребителско име и парола, като се изпълняват безкрайни варианти, докато в крайна сметка кацнат на правилната. Те тестват по една буква или цифра наведнъж и продължават да прелистват, като добавят още цифри, докато в крайна сметка не разберат как да получат достъп.

Тези атаки са виновниците в някои от най-често срещаните, които чувате за всеки ден по новините. Например, атаките с груби сили са един от водещите начини хората да получат достъп до уебсайтове на WordPress (която е единствената най-голяма платформа в интернет). Те също са методът, който обикновено се използва за хакване на знаменитости iCloud акаунти и изтичане ... добре, частен, снимки и видеоклипове.

Бруталните атаки работят добре, когато криптирането е слабо.

С други думи, когато има само толкова възможни комбинации от букви и цифри, само въпрос на време е необходимо да се прекъсне. Най-общо казано, колкото по-слабо е криптирането, толкова по-бързо може да се напука.

Всички кодирания в крайна сметка могат да бъдат пропукани. Но ако те са достатъчно силни, може да отнеме десетилетия (или векове), за да го направят. Ето защо 256-битовото криптиране се счита за най-силното възможно на пазара днес. Той е толкова силен, че се използва от правителствените агенции и сметаната на фирмите за растителна охрана.

Иваси се гордее с използването на 256-битово криптиране, което означава, че връзката ви чрез тях трябва да бъде почти невъзможно да се хакне.

Иваси Конс

1. Сингапур е потвърден като партньор на „пет очи“ 

Ако горното заглавие ви накара да надраскате главата си объркано и тихо промърморите „За какво е той?“ Под дъха си, това е наред.

Терминът "Пет очи" не е нещо, което се разбира или обсъжда в широката общественост ... И с основателна причина. Когато Едуард Сноудън извърши сега прословутото си нарушение на сигурността, той публикува над 1,5 милиона класифицирани документа на НСО.

Сред информацията, включена в този теч, беше документ, разкриващ детайлите на операция по сигурността, известна като „Петте очи“, партньорство за споделяне на информация и ресурси между САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Нова Зеландия, което позволява на всяко правителство да намери и шпионирайте „всеки, навсякъде и по всяко време.“

С други думи, партньорството „Пет очи“ е най-лошият кошмар на защитника на личния живот.

Чрез докосване на кабели от оптични влакна на повече от 20 места по света, въпросните правителства имат достъп до лични данни и местоположението в реално време на почти всяко лице, което те изберат.

За съжаление на Иваси, други изтекли документи показаха, че Южна Корея и Сингапур (местоположението на централата им) са партньори в „Споразумението за пет очи“ и редовно предоставят на тези други правителства достъп до чувствителна информация и ресурси.

Въпреки че това не би трябвало да има пряк ефект върху сигурността на Ivacy, тъй като те водят 0 журнала, все пак трябва да сте наясно с политическия пейзаж около седалището на компанията.

2. Няма TOR или Proxy съвместимост 

Въпреки че това е малка досада за повечето потребители на VPN, бях разочарован, като видях, че Ivacy не е съвместим с мрежата на TOR или други прокси сървъри на трети страни.

Въпреки че това няма да повлияе на VPN изживяването за повечето потребители, добавените слоеве на сигурност, осигурени от TOR и други прокси сървъри, могат буквално да спасят живота ви в някои от по-драконовските страни.

Например съвместимостта с TOR е включена в NordVPN (тук е преглед).

3. 30-дневната гаранция за връщане на парите има голям улов 

Един от единствените проблеми, които имах с ценовия пакет на Ivacy, е, че те не са предварително запознати с уговорките за 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

Доста често срещана практика за доставчик на VPN е да определят ограничения за това колко гигабайта услуга можете да използвате, преди да загубите гаранцията си за връщане на парите. В повечето случаи обаче това се рекламира много добре и клиентът разбира ограниченията на гаранцията.

С Иваси ... Това не е съвсем така.

След като разгледаме различните си политики и отказ от отговорност, ето как всъщност работи гаранцията за връщане на парите.

 • Искате да възстановите сумата в рамките на 30 дни (или 7 дни за едномесечен план) от датата на абонамента си
 • Вашият акаунт вече не е спрян от Ivacy поради нарушение на някоя от клаузите, упоменати в условията на услугата
 • Не сте консумирали повече от 500 MB трафик, което включва както качване, така и активност за изтегляне използване на Ivacy; или имате не надвишава 30 сесии т.е. броят пъти, когато сте се свързали с услугите на Ivacy, което и да се случи първо
 • Преди това не сте поискали възстановяване на средства по това правило
 • Ти не са използвали BitCoin, BitPay, плащания с монети или Paymentwall като ваш начин на плащане

Лично аз мисля, че това е доста справедливо споразумение.

Но също така смятам, че клаузите в тяхната политика за възстановяване трябва да бъдат посочени много по-очевидно. Искам да кажа наистина ... Колко често клиентите отделят време за преглед на ToS, преди да направят покупка? Вие, аз и хората от Иваси знаете, че отговорът на този въпрос е озвучаващо "Никога!"

Въпреки че няма да обвинявам Иваци умишлено да лъже тяхната потребителска база, ще кажа, че условията около гаранцията за връщане на парите им трябва да бъдат посочени на страницата им за продажби, а не да бъдат погребани в законните им откази от отговорност.

4. Нула от четири работещи Netflix сървъра

Просто казано:

Иваси не работи с Netflix. И те нямат намерение да обърнат тази позиция в скоро време.

За потвърждение тествахме следните сървъри. Всеки ни изпусна:

 • Съединени щати
 • Канада
 • Великобритания
 • Холандия

Иваси дори потвърди на сайта си, че „тъй като ситуацията е налице, потребителите на интернет ще трябва да се справят с политиката на Netflix за забрана за VPN“.

Грешка в поточната мрежа на Netflix VPNГрешка в поточната мрежа на Netflix VPN

Така че изглежда, че това няма да се промени скоро в скоро време.

За щастие потвърдихме, че шепа VPN мрежи все още се опитват. Вижте нашия най-добър списък с VPN мрежи на Netflix до най-добрите от най-добрите.

Препоръчвам ли Ивайси?

В края на деня, Ivacy е качествен VPN с приемливи скорости, непобедими цени и висококачествено обслужване на клиентите.

Те предлагат лесна за използване платформа с изобилие от настройки и функции, с които да се играе и макар те да са далеч от перфектните, „плюсовете“ в този случай много надхвърлят „минусите“.

Какво е доброто за Иваци?

 • Евтини ($ 2,25 / месец)
 • Сигурно и безопасно
 • Истинска политика без регистрация
 • Лесен за инсталиране и използване
 • Добро обслужване на клиентите

Какво е лошото в Иваци?

 • Няма съвместимост с TOR
 • Схематична „гаранция за връщане на парите“
 • "Пет очи" юрисдикция
 • Няма съвместимост с Netflix

аз не препоръчайте Иваци. Това е добре услуга, но има и по-добри за подобна цена: NordVPN ($ 3,49 / мес.) Или Surfshark ($ 1,99 / месец). И двете от тези в нашата топ 3, вижте най-добрите VPN мрежи тук.

Добавете свой собствен преглед на VPN за Ivacy:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me