Буфериран VPN преглед

Буфериран VPN


В уебсайта на „Буфери“ се казва, че тяхната VPN е „най-бързата и сигурна“.

Това е смело искане.

Но Буферира ли подкрепя твърдението си?

Грабнах премия за абонамент (7,62 долара на месец при покупка) от Buffered.com и изтеглих приложението Windows, за да разбера.

Ето резултатите:

Преглед на буфериран VPN

ОБЩО РАЙОН: # 36 от 78 VPN
използваемост: Много лесно, 5/5
ЛОГ ФАЙЛОВЕ: Някои сеч 
Локация: 42 държави, 46 сървъра
ПОДДЪРЖА: 24/7 Чат, бързи отговори
TORRENTING:  Позволени торенти
НЕТФЛИКС: Да 1/5
Криптиране / ПРОТОКОЛ: OpenVPN, 256-битов Blowfish
COST: $ 4.12 / месец
ОФИЦИАЛЕН САЙТ: www.buffered.com

Буферирани VPN плюсове

1. Солидна използваемост

Приложението на Windows за купувачи е много лесно за използване - просто го запалете, изберете един от 37 различни сървъра по света и ще бъдете свързани автоматично.

Буферирано приложение за Windows

След като сте свързани, можете да видите измерванията на скоростта и вашия VPN IP адрес. Можете също да оцените качеството на връзката си, за да предоставите обратна връзка на Буфериран относно това колко добре работи.

Настройките на приложението са много основни; можете да превключвате напред и назад между TCP и UDP, да изберете персонализиран порт за VPN и да превключвате неща като стартиране при стартиране и независимо дали VPN Killswitch е разрешен или не.

Настройки на буферно приложение

Можете също да кажете на „Буфериран“ дали сте готови да споделяте статистически данни относно оперативните грешки.

Тук няма много персонализиране, но ако не сте напреднал VPN потребител, това вероятно няма да е проблем.

Мобилното приложение обаче не е толкова просто. Ще трябва да изтеглите приложението OpenVPN, след това отидете на Buffered.com и изтеглете конфигурационните файлове за конкретен сървър. Ако искате опцията за свързване към няколко сървъра, можете да изтеглите множество конфигурационни файлове.

Това не е много караница, но не е толкова лесно, колкото някои други мобилни VPN мрежи, които прегледахме.

2. Компетентност - Гибралтар

Буферираната се рекламира като „Произведено с [любов] в Гибралтар“, (подобно на iVPN), но седалището им всъщност е в Унгария.

Гибралтар е британска отвъдморска територия, която тревожи някои хора. Обединеното кралство е част от голямо споразумение за споделяне на разузнавателна информация със САЩ и законите за поверителност на данните в двете страни не са много успокояващи.

Буферираният адресира това със страница относно правния статут и юрисдикцията на Гибралтар, където уверяват потребителите, че не са длъжни да споделят информация с правителството на Гибралтар.

Трябва обаче да отбележа, че този сайт за поверителност направи известно проучване на суверенитета на Гибралтар, който е британска отвъдморски територия, и посочих, че може да има по-голям британски контрол, отколкото изглежда в началото..

За да се усложни цялата ситуация, данните на Буфер всъщност се съхраняват в Холандия.

Ей там, физически всички потребителски данни се съхраняват в Холандия и законно гибралтар ги пази.

- Буфериран VPN (@BufferedVPN) 19 февруари 2018 г.

Не е ясно какво точно би довело до „законно охрана на Гибралтар“. Но Холандия е част от схема за споделяне на разузнавателна информация, която включва САЩ и Великобритания. Въпреки това, в страната има някои стабилни закони за защита на поверителността.

Ако сте абсолютно ангажирани да избягвате VPN базирани в държави, които споделят интелигентност, може да искате да избегнете буфериране. Ако не сте много притеснени от това, тяхната база в Гибралтар / Холандия вероятно не предизвиква безпокойство.

И все пак, заслужава да се отбележи.

3. Без DNS течове

За да се уверя, че Buffered предоставя сигурността, която обеща, аз проведох разширен тест за изтичане на DNS, използвайки онлайн инструмента на IVPN.

Буферирани резултати от тестове за течове на DNS

Както можете да видите, инструментът не показва никаква индикация, че има информация за DNS, изтичаща от буферирана. Това е важен тест, който трябва да преминете, тъй като изтичането на DNS може да даде повече информация за вас, отколкото може да очаквате.

Също така си струва да се отбележи, че всеки от сървърите на Буфериран има DNS сървър, хостван на него, така че винаги ще имате бърз достъп до DNS.

4. Солидно 256-битово криптиране

Що се отнася до функциите на VPN, Buferi е доста голи кости. VPN използва 256-битово криптиране на Blowfish, което е военен стандарт. Той също така използва OpenVPN протокол, който е широко разпознат като много защитен.

Така че от гледна точка на сигурността, Буфериран е солиден. Тук няма нищо, което да се откроява като особено страхотно (като двойното криптиране на NordVPN), но няма и за какво да се притеснявате.

5. 24/7 Обслужване на клиенти

Купеният обещава 24/7 обслужване на клиентите и това е голям плюс в моята книга. В допълнение към чата на живо на уебсайта си, те имат и система за подаване на билети, която винаги се следи. Обещават, че след няколко минути ще се свържат с вас.

Когато попитах за подробностите кои протоколи VPN използва чрез имейл, получих отговор след около 10 минути.

Това е бързо.

Буфериран също е много активен в Twitter, но тъй като чатът на живо е винаги достъпен, вероятно няма да е необходимо да туитвате своите въпроси за поддръжка към тях.

6. Пет едновременни връзки

Абонамент за буфериран ви дава възможност да стартирате пет едновременни връзки. Това е чудесно за всеки, който иска да защити семейството си или да използва няколко устройства наведнъж.

Можете също така да инсталирате Buffered на вашия рутер, за да стартирате всичко в къщата си чрез VPN. Буфериран работи както с DD-WRT, така и с домати рутери.

Така че, докато е на по-високата цена, можете да получите парите си, ако провеждате многобройни връзки.

7. Netflix- и торент-приятелски

Когато тествах буфериран с Netflix, сървърът на West Coast на САЩ успя да се свърже успешно. Така че, ако сте базирани на друго място (или просто пътувате), ще можете да гледате любимите си предавания от вкъщи.

Сървърите в други страни обаче не успяха да отворят Netflix. Ако искате да гледате нещо, което не е налично в каталога на Netflix в САЩ, ще трябва да намерите друг начин.

И Буфериран е напълно приятелски с торенти. Те не ограничават никакви P2P приложения за споделяне на файлове в тяхната мрежа, така че можете да се потопите в съдържанието на сърцето си.

Може да искате да изберете VPN, което е малко по-бързо, ако планирате да се занимавате много с торенти.

8. Вграден Kill-превключвател

Ако сте свързани с VPN и връзката ви е прекъсната, трафикът ви веднага ще започне да излиза извън вашата незащитена връзка - но Killswitch решава този проблем. Ако вашата VPN връзка е прекъсната, целият интернет трафик на вашата машина ще спре.

Болка е, ако изтегляте или предавате поточно нещо, но гарантира, че сте защитени, независимо какво се случва с връзката ви. Буферният превключвател за убийства е изключен по подразбиране, но препоръчвам да го включите веднага в настройките.

Буферирани VPN минуси

1. Някои сеч

Купеният не прави правилата си за записване много лесно да се намерят, но ако направите някакво копане, ще намерите отговорите на сайта им.

Ето какво казва една от техните страници с често задавани въпроси:

Политика на буфериране на сеч

Прегледът на тяхната политика за поверителност разкрива малко по-объркан отговор:

Политика за регистрация на VPN за буфериранеИзображение от: https://buffered.com/privpol

Буфериран отбелязва, че можете да се откажете от събирането на данни чрез настройките на клиента. Доколкото мога да разбера обаче, можете да се откажете само от отчитане на грешки. (И клаузата „която може да включва, но не се ограничава до“ е малко притеснителна.)

Може да засяга някои потребители, че купувачът събира информация за целенасочена реклама. Обхватът на тази реклама обаче е доста ограничен:

Ако сте съществуващ клиент, ние (или трети страни от наше име) ще се свържем с вас само по електронен път (електронна поща или електронен чат) с информация за стоки и услуги, подобни на тези, които са били предмет на предишна продажба или преговори на продажба за вас. Можете да се откажете да получавате такава информация по всяко време, като ни уведомите.

Така че политиката на регистриране на Буфер е доста добра.

Но има вероятност част от вашата информация да бъде предоставена на трети страни, което може да изключи някои хора.

2. Изтеглете скоростта не е достатъчно ...

Разбира се, скоростта е основният фактор, от който много хора се интересуват, когато става въпрос за VPN. Буфериран казва, че това е най-бързият VPN - нека да видим дали са прави.

Въпреки че буфериран може да се похвали с високо сигурно криптиране AES-256, аз се оказах напълно подкопаван от скоростта на сървъра им (особено когато вземете предвид ценовия етикет).

Спомняте ли си какви са те? „Най-бърз и сигурен VPN“. За съжаление, не е вярно.

Буфериран VPN тест за скорост

САЩ сървър (Ню Йорк)

 • Ping: 168ms
 • Изтегляне: 51.49 Mbps
 • Качване: 35.38 Mbps

EU Server (Амстердам)

 • Ping: 40ms
 • Изтегляне: 46.78 Mbps
 • Качване: 46.65 Mbps

Азия сървър (Хонг Конг)

 • Ping: 224ms
 • Изтегляне: 36.46 Mbps
 • Качване: 16.30 Mbps

Великобритания сървър (Лондон)

 • Ping: 45ms
 • Изтегляне: 56.63 Mbps
 • Качване: 39.19 Mbps

 Както винаги, вземете тестове за скорост със зърно сол, тъй като те разчитат на много различни променливи, като: Вашата мрежова връзка, вашето местоположение, вашия компютър и т.н. Въпреки това, тъй като досега сме тествали 70+ VPN услуги, имаме налична средна стойност, която можем да сравним.

Сега не ме разбирайте погрешно.

Буферираният далеч не е „бавен“ VPN. Всъщност от 70+ VPN, които бяха прегледани на този сайт, те са 9-ти най-бързи.

Но тук е проблемът ...

От 8-те VPN, които имат по-голяма скорост на изтегляне, само един от тях е по-скъп. Всъщност, няколко от тези VPN се гордеят със скорост, която е с 40% по-бърза от Буферираната за по-малко от 4 долара на месец.

Въпреки това, Buferi предлага доста впечатляващи функции и бонуси, които да помогнат за компенсирането на тяхната неадаизична скорост и завишени планове.

Буферирани цени, планове & Факти

Буферирани VPN цени

Буферираният предлага три различни плана:

 • $ 12,99 за един месец
 • $ 79,00 за 12 месеца ($ 6,59 на месец)
 • $ 99,00 за две години ($ 4.12 на месец)

Докато 4,12 долара на месец са много разумни, Буфериран никога няма да го превърне в списък с най-евтините VPN.

Това е много по-скъпо от препоръчителните ми VPN като Surfshark ($ 1,99 / месец при преглед) и NordVPN ($ 3,49 / месец при преглед).

Ако някой се регистрира за премиум услуга, използвайки вашата реферална връзка, и двамата получавате 30 безплатни дни услуга. Така че това може да се добави, ако имате възможност да накарате много хора да се регистрират. Буфериранът предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите във всичките им планове.

 • Без регистрация: Някои сеч.
 • Лекота на VPN софтуера: МНОГО просто и лесно за използване.
 • Скрити такси & клаузи: Възстановяването ще бъде извършено само ако не сте надвишили 100 сесии (или 10 часа сесии) или 10 GB честотна лента.
 • Upsells: Без надценки.
 • Незабавен достъп след плащане: Да.
 • DNS течове: Нито един.
 • компетентност: Гибралтар.
 • протоколи: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-превключвател: Само OpenVPN.
 • Сървър парк: 37 сървъра по целия свят.

Препоръчвам ли буфериран?

Като цяло, буфериран е солиден избор за VPN.

Използва стандартна за индустрията технология за сигурност, има силна политика без регистрация и предлага страхотна поддръжка на клиенти.

И няма много минуси; техният объркващ правен статус може да отблъсне някои хора, използването на услугата на мобилни устройства е малко по-тайнствена от другите VPN мрежи, а скоростта вероятно не е достатъчна за сериозни поредици. Това наистина не е много лошо.

В крайна сметка препоръчваме да изберете друга VPN от върха на нашия списък с най-добри VPN прегледи.

Ако обаче имате конкретна причина да искате да използвате „Буфериран“, няма да кажа, че това е лош избор.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me